Cine este Miss Universe România 2020? A vrut să devină pilot

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 decembrie 2020, 13:35

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Bianca Tirsin (21 de ani), Miss Universe România 2020, a vorbit despre importanța competiție internaționale.

Cine este Miss Universe România 2020? A vrut să devină pilot

Deși a dezvăluit că și-a dorit să fie pilot, Bianca a urmat într-un final o școală de parașutism și de la „două aripi” s-a „oprit la două roți”. „Pasiunea pentru motocicletă sigur am moștenit-o de la bunicul patern”, spunea în 2018, pentru Live Arad.

„Nu suntem doar frumoase, suntem unice, suntem „confidently beautiful”, cum spune motto-ul Miss Universe. Eu sunt confidently romanian, vreau să duc țara cât mai departe, să dezvoltăm acest domeniu în țara noastră.

Cine este Miss Universe România 2020? A vrut să devină pilotIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Să ne remarcăm [noi româncele] pentru că suntem cele mai frumoase din Europa ca și țară. [Suntem] țara cu cele mai frumoase femei. Nu știe foarte multă lume acest aspect. (…)

Cantonamentul este de trei săptămâni. În cantonament sunt vizate fetele, sunt observate zilnic. Avem interviuri, pregătirea pentru preliminări și finala. La final avem proba costumelor de baie, proba de zi și proba întrebărilor, apoi proba rochiilor de seară, ultima.

Interviul este tot timpul înainte. Show-ul final e de fapt doar un show, câștigătoarele se știu deja de la interviu. O câștigătoare se vede de cum intră în cameră. Se vede și se detașează de prințese, cum le zic eu. (…)

[Simt] că sunt un model pentru generația mea. Primesc foarte multe mesaje de la fete. Mă bucură într-un fel. Nimeni nu s-a gândit și nu a fost o meserie până acum de Miss.

Nu suntem modele [pur și simplu], suntem modele cu un scop, să schimbăm ceva în generația noastră. Să arătăm că se poate și așa. (…) Sincer, modelul meu, după mama bineînțeles, este Kate Middleton. E elegantă din orice punct de vedere”, a spus Bianca.

N-am putut să nu observăm, văzând fotografiile cu modelul, cât de mult îi seamănă asistentei TV Viviana Sposub (22 de ani). Fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Bianca a aflat că este Miss Universe România 2020 pe 1 decembrie

„Veștile bune vin în zile cu adevărat importante! Este Ziua Națională a României și este ziua în care am fost desemnată oficial Miss Universe România 2020!

Sunt emoționată, sunt fericită și sunt onorată să reprezint România, să-mi reprezint țara și să vorbesc despre frumusețea poporului român la a 69-a ediție Miss Universe, a cărei mare finală va avea loc anul viitor.

Am luptat pentru acest titlu? Dacă a lupta înseamnă abnegație, rigurozitate, seriozitate, muncă, dăruire până la a uita de tine, atunci da, înseamnă că am luptat, deși mie îmi place să spun și să văd totul ca pe călătorie.

Una extraordinar de frumoasă, care a început în urmă cu cinci ani și va continua, iată, pe mult râvnita scenă de la Miss Universe, anul viitor. Sunt Bianca Tirsin și am 21 de ani. Sunt din Arad. Sunt studentă la Facultatea de Management și am cochetat șase ani cu lumea modelling-ului.

Sunt un voluntar implicat, am câștigat doi ani consecutiv două titluri internaționale din Top 5 la cele mai mari concursuri de frumusețe din lume, iar acum îmi doresc să scriu istorie pentru țara mea pentru a treia oară!

Vă invit să îmi fiți alături în călătoria Miss Universe, însă nu înainte de a mulțumi familiei, echipei, organizației și tuturor celor care mi-ați transmis gânduri și rânduri la care nici nu speram”, a scris Bianca la începutul lunii decembrie.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum se simte Gina Matache, mama Deliei, la două săptămâni de la operația de glandă tiroidă

Ce planuri are Andreea Marin de Crăciun? „E o lună plină de bucurii”

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!