Fulgy, acuzații grave la adresa părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 05 iulie 2021, 17:46

Fulgy (23 de ani), fiul artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, a fost recent surprins de către autorități în timp ce conducea sub influența unor substanțe interzise. Ulterior, tânărul ar fi fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie ​„Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București.

Cu toate acestea, Fulgy a negat că ar fi fost internat, susținând că a stat acasă și a meditat, și-a pus gândurile și viața în ordine. Recent, tânărul a stârnit noi controverse în mediul online, după ce a publicat un videoclip în care strigă după ajutor.

Fulgy, acuzații grave la adresa părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani

Pe Tik Tok, Fulgy a publicat un videoclip în care apare alături de tatăl lui, Ioniță de la Clejani. „Ia uite, mă bruschează tata, îmi spune că dacă nu mă internez…”, mărturisește tânărul în filmare.

Fulgy, acuzații grave la adresa părinților lui, Viorica și Ioniță de la Clejani

„Un nesimțit. Nu mai filma”, se aude Viorica spunând în fundal. „Ajutor, poliția, vă rog salvați-mă pentru că stau cu un psihopat și cu o psihopată. Sunt cu băieți care nu intervin”, a mai spus Fulgy.

În continuarea videoclipului, Fulgy și Viorica poartă un dialog. Ulterior, Fulgy a postat următorul mesaj pe Instagram: „Ajutor, sunt obligat să iau pastile și să adorm”.

Fulgy: E o manevră tot! Dacă nu mai dați de mine pe social media, înseamnă că sunt internat la Obregia sau la Sfântul Stelian, chinuit, omorât.

Viorica de la Clejani: Nu mă mai filmați! Dă-te dracu cu spectatorii tăi. Să te duci dracu!

Fulgy: Deci, eu sunt calm și el zice că sunt rău și cheamă poliția.”

Citește și:

Ce l-a întrebat Răzvan Simion pe Ioniță de la Clejani despre fiul lui, Fulgy. „Nu te-ai gândit să…”

Viorica și Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează

Alex Velea, mesaj de susținere pentru Clejani după scandalul cu Fulgy

Despre scandalul stârnit de Fulgy, Ioniță mai spunea luna trecută: „Pentru presă este un subiect. Ei stau în fața casei mele zi de zi. (…) Îmi este greu să îl conving pe Fulgy să aleagă un alt mijloc de promovare.

La momentul acesta, el s-a uitat la artiștii internaționali și urmărește ce fac ăia. Eu nu mă uit la activitatea lor, vorbim de Kardashian, Snoop Dogg, Cardi B. S-a dus în zona lor și stilul lor de a se promova.

El a venit și mi-a zis: «Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva despre mine? (…) Acum sunt în trending». Eu nu sunt de acord cu felul acesta de promovare pentru că nu trăim în America. (…) Nu este singurul copil care greșește. Noi, în calitate de părinți, suntem alături de el”.

Tot recent, fiica perechii, Margherita, a fost trimisă în judecată pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și producerea unui accident. Incidentul s-a petrecut în mai 2020, în București.

A pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. Dosarul a fost înregistrat însă în iunie 2021, la Judecătoria Sectorului 4. Primul termen nu a fost încă stabilit.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!