Viorica și Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează

De Unica.ro, pe

Artiștii Viorica și Ioniță de la Clejani trec printr-o perioadă dificilă. Perechea are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Margherita (28 de ani) și Fulgy (23 de ani). Cu doar câteva zile în urmă, fiul lor a fost externat de la Spitalul Clinic de Psihiatrie ​Profesor Doctor Alexandru Obregia din București.

Tânărul a fost internat după ce autoritățile l-au surprins conducând sub influența unor substanțe interzise. Ulterior, Fulgy a stârnit un scandal mediatic, susținând că a consumat substanțele interzise la studio-ul deținut de Alex Velea.

În emisiunea Xtra Night Show, găzduită de Dan Capatos, Fulgy a negat că ar fi fost internat într-o clinică de reabilitare, susținând că a stat acasă și a meditat, și-a pus gândurile și viața în ordine.

Viorica și Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează

Viorica și Ioniță de la Clejani, primele declarații după ce s-a speculat că divorțează

Tot recent, fiica perechii, Margherita, a fost trimisă în judecată pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și producerea unui accident. Incidentul s-a petrecut în mai 2020, în București.

A pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. Dosarul a fost înregistrat însă în iunie 2021, la Judecătoria Sectorului 4. Primul termen nu a fost încă stabilit.

Recent, Ioniță a făcut primele declarații după ce s-a speculat că el și Viorica divorțează. „Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune, că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru Impact.ro.

Citește și:

Alex Velea, mesaj de susținere pentru Clejani după scandalul cu Fulgy

Ce l-a întrebat Răzvan Simion pe Ioniță de la Clejani despre fiul lui, Fulgy. „Nu te-ai gândit să…”

Viorica de la Clejani, anunț surprinzător despre Fulgy: „În curând, pe micile ecrane…”

Despre scandalul stârnit de Fulgy, Ioniță mai spunea luna trecută: „Pentru presă este un subiect. Ei stau în fața casei mele zi de zi. (…) Îmi este greu să îl conving pe Fulgy să aleagă un alt mijloc de promovare.

La momentul acesta, el s-a uitat la artiștii internaționali și urmărește ce fac ăia. Eu nu mă uit la activitatea lor, vorbim de Kardashian, Snoop Dogg, Cardi B. S-a dus în zona lor și stilul lor de a se promova.

El a venit și mi-a zis: «Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva despre mine? (…) Acum sunt în trending». Eu nu sunt de acord cu felul acesta de promovare pentru că nu trăim în America. (…) Nu este singurul copil care greșește. Noi, în calitate de părinți, suntem alături de el”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!