Au ajuns celebri şi bogaţi, dar nu vor să audă de fraţii lor. Vezi ce drame se ascund în familiile vedetelor!

De Geo Berciu pe

Unele vedete, o dată cu celebritatea, au uitat că au fraţi sau surori, iar conflictele cu aceştia i-a adus de multe ori pe prima pagină a ziarelor. Cel mai recent caz este al surorii Juliei Roberts, care s-a sinucis, fiind părăsită de toţi, dar şi alte celebrităţi ascund adevărate drame în familie.

Nancy Motes, sora vitregă a actorilor Julia Roberts şi Eric Roberts, a murit duminică, aparent din cauza unei supradoze de droguri. Motes, care se pare că trecea printr-o depresie, şi-a acuzat familia că a abandanat-o şi a jignit-o în repetate rânduri pe sora ei mai mare, într-o serie de mesaje pe Twitter. Femeia a încercat să le calce pe urme fraţilor ei mai mari şi să îşi câştige existenţa ca actriţă, fără succes însă.
Motes era nemulţumită de felul în care arăta şi spunea că Julia Roberts a tachinat-o întotdeauna pentru că era supraponderală. „E greu să faci parte dintr-o familie de oameni excepţional de frumoşi. Toată viaţa m-am simţit judecată. Julia nu a vrut să o apuc pe acel drum. M-a criticat tot timpul, ceea ce a fost foarte descurajant pentru mine”, spunea ea într-un interviu acordat în luna august a anului trecut.
Au ajuns celebri şi bogaţi, dar nu vor să audă de fraţii lor. Vezi ce drame se ascund în familiile vedetelor!

Alison, sora celebrei cântăreţe Mariah Carey, mai are foarte puţin de trăit, iar una dintre ultimele ei dorinţe ar fi ca vedeta să ia legatură cu ea.
Sora artistei a avut avut în trecut numeroase probleme, prostituţie, droguri, lucru care a îndepărtat-o de familie. Prostituată la New York şi infectată cu virusul HIV înca din anul 1990, femeia în vârstă de 50 de ani are şi cancer la ficat, iar starea ei de sănătate se degradează pe zi ce trece.
Mariah Carey nici nu vrea să audă de sora ei, cu care nu a mai vorbit din 1994 când s-au luptat pentru custodia fiului lui Alison, după ce aceasta a început să bea, să consume droguri şi să practice prostituţia. Cele două surori s-au revăzut în 2002, la moartea tatălui lor, dar relaţiile dintre ele au rămas la fel de reci.
Au ajuns celebri şi bogaţi, dar nu vor să audă de fraţii lor. Vezi ce drame se ascund în familiile vedetelor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4