Fotografie rară cu Victor Slav și cu iubita lui, Selina. „Nu am vrut să ieșim în evidență”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 11:40

Victor Slav formează în prezent un cuplu cu o tânără numită Selina. Deși sunt împreună deja de doi ani, Victor și Selina sunt foarte discreți în privința relației lor. În trecut, prezentatorul TV a fost căsătorit timp de un an, din 2013 până în 2014, cu modelul Bianca Drăgușanu.

Victor și Bianca au împreună o fiică, Sofia Natalia, care va împlini 5 ani în septembrie 2021. Victor a dezvăluit recent că Selina și fiica lui se înțeleg foarte bine. „Are o atracție fenomenală pentru copii. Oriunde merg cu ea are lipici la copii, care vin la ea. Și cu Sofia la fel și pe mine mă bucură asta”, a spus Victor Slav pentru Click!.

Fotografie rară cu Victor Slav și cu iubita lui, Selina. „Nu am vrut să ieșim în evidență”

Fotografie rară cu Victor Slav și cu iubita lui, Selina. „Nu am vrut să ieșim în evidență”

„Eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relație de doi ani de zile. Într-adevăr, nu am vrut să ieșim în evidență. Iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De-asta nu suntem cunoscuți publicului larg”, a mai declarat Victor Slav, tot pentru Click!.

Cu un an și jumătate în urmă, Victor și-a deschis o cafenea în București. Prezentatorul are parte de susținere și de ajutor din partea Selinei. „Mă ajută cu tot ce poate, cu publicitatea, actele, cu de toate”, a mai spus prezentatorul pentru aceeași sursă. Recent, Selina a publicat la Insta Story o imagine în care ea și Victor apar îmbrățișați.

Despre al doilea copil, tot pentru Click!, Victor a mai spus: „Cine știe, nu spun niciodată niciodată. Vreau să-ți mărturisesc ceva. De acum o lună m-am schimbat la 180 de grade, și chiar nu-mi mai fac niciun plan. Las lucrurile să meargă așa cum sunt, poate și noua cafenea m-a dus în direcția asta.

Pentru că mi-am dorit treaba asta de foarte mult timp și s-a întâmplat exact în pandemie. Am luat totul cum a venit și toate impedimentele astea cu restricții, cu probleme, le-am lăsat să se rezolve de la sine. Așa și cu viața mea. Spune-i lui Dumnezeu planurile tale și o să râdă, exact asta am realizat”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!