Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul în America. „NOI suntem mândri!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 mai 2022, 15:55

Mihaela Rădulescu (52 de ani) are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani), din fostul mariaj cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (54 de ani). Tânărul a absolvit liceul în Statele Unite ale Americii.

Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul în America. „NOI suntem mândri!”

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Sunt aici. Se întâmplă. Balul de absolvire. Absolvirea. Cum Laude! Copilul meu. Sunt nebunește de mândră. Dincolo de cuvinte. Mulțumesc! Atââât, atât de mândră ♥️ NOI suntem mândri! Următoarea etapă. Promoția 2022. Familie. Noi”, a scris prezentatoarea TV în mediul online.

„Felicitări, să fie într-un ceas bun, mult succes!!!”, a comentat Adina Buzatu. „Felicitări!!!! Sunteți minunați amândoi!”, a scris și Andreea Perju. „Felicitări! Sunt fericită pentru voi!”; „Ahhh, ce emoție!!”, au mai comentat Corina Bud și Adela Popescu.

Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul în America. „NOI suntem mândri!”

„Am plâns cel mai mult ca mamă când a trebuit să-mi las copilul singur într-o clădire și să-i fac cu mâna și să plec. I-am respectat alegerea, văd că se descurcă extraordinar”, mai povestea Mihaela Rădulescu în vara anului 2021, în podcastul „Cu Inima la Vedere”, găzduit de prezentatoarea știrilor Pro TV Amalia Enache (44 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce o leagă pe Mihaela Rădulescu de Ucraina: „Avem toți cu ce… și un «de ce» să ajutăm”

În ce relații sunt acum Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

„Când Ayan avea 14 ani am făcut o plimbare inițiatică într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Am vrut să vadă cu ochii lui ceva ce nu îți poți scoate din cap. Am vrut să-i arăt ce înseamnă viață distrusă”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

De asemenea, pentru a-l ține departe de orice dependență, fie chiar și cea a jocurilor de noroc, vedeta a vrut ca fiul ei să facă neapărat sport. „Un om care iubește sportul, aproape că ți-aș garanta că ar fi cel mai departe de alcool, țigări, droguri. Disciplina aia de sportiv te ține puțin mai departe”, a mai spus.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (53 de ani).

Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg, încheiat după o relație de 10 ani. În prezent, Mihaela formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani). Mihaela și Felix sunt împreună din anul 2014.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!