Fiul cel mare al lui Radu Vâlcan, dialog haios despre emisiunea „Insula Iubirii”

De Unica.ro, pe

Sezonul 6 „Insula Iubirii” se va lansa în curând. Recent, în mediul online, Radu Vâlcan (45 de ani), gazda emisiunii, a dezvăluit un dialog savuros de haios dintre fiul lui cel mare, Alexandru (5 ani), și unul dintre prietenii lui.

Fiul cel mare al lui Radu Vâlcan, dialog haios despre emisiunea „Insula Iubirii”

Prezentatorul TV și Adela Popescu (35 de ani) sunt căsătoriți din august 2015 și mai au împreună doi fii, Andrei (3 ani) și Adrian (9 luni).

„Alexandru, într-o discuție cu prietenul lui, Robert:

Fiul cel mare al lui Radu Vâlcan, dialog haios despre emisiunea „Insula Iubirii”

Tata a fost pe Insulă!

– Ce e Insulă?

– Un loc unde tata se iubește cu toată lumea”, a scris Radu Vâlcan la Insta Story.

10 dintre cele mai puternice ispite masculine și 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaște cele mai ascunse trăiri ale concurenților noului sezon „Insula Iubirii”.

Dintre cele peste 1000 de cupluri care s-au înscris la castingul celui de-al șaselea sezon, cinci perechi cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite și cu mize însemnate au fost alese.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cine sunt ispitele feminine din noul sezon Temptation Island – Insula Iubirii

„Insula iubirii”, sezonul al șaselea. Cine sunt cele 10 ispite masculine

Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi”

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulțime de surprize. Noi povești de viață, mai multe ispite, noi locații și mult mai multe provocări, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele sezonului 6 „Insula Iubirii”.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locație de-a dreptul spectaculoasă și cu totul nouă, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relație și tentație, la „Insula Iubirii”.

Își mai doresc Adela Popescu și Radu Vâlcan al patrulea copil?

Adela a mărturisit că nu se mai vede mamă pentru a patra oară. „S-a încheiat, de tot, gata”, a declarat Adela, în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

„Eu visez la momentul în care copiii vor avea independență, nu mă omor după perioada asta. Vârsta asta a lor mi-e simpatică, mi-e dragă, dar vârsta ideală pentru mine e aceea la care sunt independenți, în sensul că nu trebuie să fiu atentă să le fac observație să nu cadă. Să putem să ne plimbăm cu bicicletele în junglă și ei să pedaleze singuri”, a completat.

„Eu în momentul ăla vreau să ajung. Vreau să călătoresc, să văd lumea cu ei așa. (…) La un moment dat vrei să te bucuri de momente frumoase și sigur că sunt mame care se bucură de bebelușeală, dar eu nu sunt genul”, a mai spus atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!