Fiul actorului Michael Jai White a murit de COVID-19 la 38 de ani

De Unica.ro, pe

Fiul cel mare al actorului Maichael Jai White (53 de ani) a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Actorul a dezvăluit abia acum că fiul său a decedat la vârsta de 38 de ani, în rumă cu câteva luni, după ce a fost spitalizat din cauza unor probleme de sănătate. Se pare că băiatul lui Jai White ar fi luat COVID-19 chiar din spitalul unde era internat. Bărbatul nu era vaccinat și avea un sistem imunitar slăbit din cauza consumului de droguri.

“A stat o vreme internat în spital, nu s-a întâmplat brusc. Aceasta a fost lovitura de grație. COVID-19 îl aștepta la cotitură”, a mărturisit actorul, potrivit www.dailymail.co.uk.

Băiatul lui White, al cărui nume nu a fost precizat, s-a născut pe când actorul avea vârsta de 15 ani. White mai are cinci copii, făcuți cu femei diferite.

Citeşte şi: Fiica rapperului Fetty Wap a murit la vârsta de patru ani

Michael Jai White a mai spus că a încercat să-și aducă fiul pe drumul cel bun deoarece trăia mai mult pe străzi și avea mari probleme cu consumul de substanțe interzise, dar nu a reușit.

„Din păcate, el încă umbla pe străzi cu înșelătorii, nu era bine, începuse să consume substanțe. Câteodată renunța, după care se întorcea acolo, lucruri de genul ăsta”, a adăugat actorul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!