Fiica lui Dwayne The Rock Johnson vrea să fie luptătoare profesionistă

De Oana Savin, pe
În timp ce multe adolescente visează să devină actrițe sau cântărețe, fiica cea mare a lui Dwayne The Rock Johnson, Simone Garcia Johnson, știe exact ce își dorește să devină când va fi adult.

În vârstă de 16 ani, Simone spune că vrea să se alăture WWE (World Wrestling Entertainment), la fel ca faimosul ei tată.

Iar The Rock nu putea să fie mai fericit cu alegerea fiicei sale, susținând-o la fiecare pas.

Simone lucrează din greu, iar munca ei deja a început. Vrea să fie luptător profesionist. Îmi place ideea și cred… am avut această conversație importantă. A venit cu mine la Hong Kong și Beijing și i-am spus <>”, a declarat Dwayne Johnson pentru emisiunea Good Morning America.

Wrestlingul a fost bun pentru mine. Mi-am început cariera în Madison Square Garden, așa că să o facă. Va fi o campioană”, a mai spus fostul luptător.

Simone a vorbit în urmă cu puțin timp despre pasiunea sa pentru wrestling pentru Hollywood Reporter.

Oricât de mult aș iubi și admira industria filmului, nu mă văd urmărind o carieră în acest domeniu. Plănuiesc să studiez afacerile la colegiu și după absolvire vreau să mă dedic wrestlingului”, a afirmat adolescenta.

Este un sport cum nu mai este altul pe lume”, a precizat ea.

Deși are doar 16 ani, Simone a realizat destul de multe lucruri până în prezent. A fost numită ambassador al Globurilor de Aur 2018 și ca parte a acestui titlu ea lucrează alături de Global Girl Media, o academie de jurnalism digital care instruiește tinere femei în practica jurnalismului.

Platforma îmi permite să fiu mai mult decât fiica părinților mei și să fiu propria mea persoană”, a subliniat Simone.

Citește și: Prințesa Charlotte, comentariu pertinent în fața fotografilor

Citește și: Bruno Mars, nevoit să oprească concertul după ce scena a luat foc

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!