Fiica lui Liviu Vârciu, dezvăluiri depre relația cu celebrul să tată. Cum își câștigă banii Carmina

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2023, 14:25

Carmina Vârciu s-a mutat în București, iar acum încearcă să își croiască o nouă viață. Fiica lui Liviu Vârciu spune că relația cu celebrul ei tată decurge acum foarte bine, chiar dacă în trecut au trecut și prin momente complicate.

Cu toate astea, artistul și-a dorit să o aibă aproape și i-a cumpărat un apartament în București.

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu: „Mă înțeleg foarte bine cu tata”

“Mama e îngerul meu păzitor. Știe tot, vorbim tot, mă îndeamnă la tot ce e mai bun pentru mine, mă susține indiferent de orice, înainte de relația mamă-fiică, suntem cele mai bune prietene, așa cum îmi place mie să îi spun. Este o parte din inima mea.

Cu tata, chiar dacă au fost perioade mai bune și perioade mai puțin bune, mă înțeleg foarte bine. Vorbim aproape zilnic, de văzut nu ne vedem atât de des pentru că uneori avem programe diferite, dar serile ne sunăm pe FaceTime și povestim”, spune Carmina, conform Ciao.ro.

Citeşte și: Cine este Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu. „L-am cunoscut într-un restaurant”

Citeşte și: Cine a fost prima iubire a lui Liviu Vârciu. Este o artistă cunoscută

Liviu Vârciu, mână de fier în relația cu fiica sa

Deși au o relație apropiată și, uneori, îl vede ca pe un frate mai mare, tânăra de 21 de ani admite că Liviu Vârciu știe să se impună atunci când e cazul. “Parcă el este fratele meu mai mare. Ne distrăm super bine când suntem împreună, ne place să ne prostim avem multe lucruri în comun. Dar când trebuie să își ia rolul de tată și să avem o discuție serioasă, știe să facă asta destul de bine”, susține ea.

Artistul a fost cel care a făcut din dorința ei realitate și i-a achiziționat un apartament în Capitală. “Mereu mi-am dorit să stau singură, să îmi amenajez casa așa cum vreau eu, iar el m-a ajutat să îmi îndeplinesc acest vis. Nu locuiesc chiar singură, mai am un peștișor de companie cu mine, suntem doar noi”, adaugă fiica lui Liviu Vârciu.

Citeşte și: Cum se înțelege Anda Călin cu mama lui Liviu Vârciu?

Citește și: Cum s-au comportat vedetele la divorţ

Carmina câștigă bani din adolescență

Chiar dacă părinții o mai ajută material, Carmina câștigă bani de câțiva ani și pe cont propriu și e mulțumită de felul în care decurg lucrurile. „Am început să îmi câștig primii bani la vârsta de 17 ani când am avut o mică afacere. Iar după aceea am lucrat și am avut noroc să știu cum să fac să îmi fie bine pe planul acesta”.

Tânăra este creator de conținut și are planuri mari în acest sens. „Ador să creez conținut. Cu toate că am lăsat-o mai moale  în ultimele luni, am început de ceva timp să îmi reiau activitatea în online și tind să cred că mă descurc destul de bine”, mai spune ea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton