Cum se înțelege Anda Călin cu mama lui Liviu Vârciu?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 03 noiembrie 2021, 11:07

La sfârșitul lunii mai, prezentatorul de televiziune Liviu Vârciu (39 de ani) și partenera lui de viață, Anda Călin (28 de ani), au devenit părinți pentru a doua oară.

Anda a născut atunci un băiețel. Cuplul mai are împreună o fiică, Anastasia Maria, în vârstă de patru ani. Acesta este al treilea copil al prezentatorului TV.

Liviu mai are o fiică în vârstă de 18 ani, Carmina, dintr-o fostă relație. Liviu și Anda și-au botezat fiul la începutul lunii octombrie.

Cum se înțelege Anda Călin cu mama lui Liviu Vârciu?

Cum se înțelege Anda Călin cu mama lui Liviu Vârciu?

Recent, în mediul online, Anda a admis că beneficiază de ajutor în creșterea copiilor ei. Primește ajutor atât din partea mamei sale, cât și din partea mamei lui Liviu.

„Am ajutor. În primele două luni am fost eu și Liviu. Făceam cu schimbul noaptea, cine dormea cu bebe. Acum le am pe soacra mea și pe mama.

Mă ajută de fiecare dată când pot ele. Și este cu totul altceva, acum simt și eu ce înseamnă să ai un ajutor”, a mărturisit Anda în mediul online.

„Ajutor pe care eu nu l-am vrut la primul copil, pentru că atunci aveam impresia că tot ceea ce fac eu este mai bine și am preferat să fim doar eu și Liviu.

La al doilea, când văd cum e cu ajutor, îmi dau seama cât am greșit la primul. Văd cât de bine mi-ar fi fost din punct de vedere fizic și mental”, a mai spus.

Nu își mai doresc alți copii

Liviu a dezvăluit recent că nu își dorește un al patrulea copil. „Nu mai vreau, dar de vrut am vrut. (…) Am zis că doi sunt de ajuns.

Mi-a dăruit această superbitate de femeie și băiat și fată, exact ce mi-am dorit. Și cam asta e”, spunea Liviu Vârciu, în cadrul unui interviu TV.

Despre venirea pe lume a ultimilor săi doi copii, Liviu Vârciu a mai spus: „Ne-a schimbat în bine, ne-a maturizat un pic. Nu mai fac tâmpeniile pe care le făceam, cheltuiala. Prioritate au copiii”.

Foto: Instagram

Citește și:

Loredana Groza, din ce în ce mai dezinvoltă în online. S-a fotografiat aproape goală

ndreea Bălan, criticată dur de fani pentru schimbarea de look din ultima vreme: „Ești leit Viviana!”

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!