Andreea Bălan, criticată dur de fani pentru schimbarea de look din ultima vreme: „Ești leit Viviana!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 octombrie 2020, 14:41

Andreea Bălan (36 de ani) a ajuns din nou în atenția internauților. De data aceasta nu mai este vorba nici depre scandalul cu fostul soț, George Burcea, și nici de relația pe care ar avea-o cu Tiberiu Argint.

Artista este foarte activă pe rețelele sociale și își încântă adesea fanii cu o mulțime de fotografii pe care le postează zilnic. De data aceasta, a primit un feedback negativ din partea publicului ei pentru un set de poze în care, spun fanii, este „de nerecunoscut”.

Citeşte şi: George Burcea: „Regina Andreea Bălan nu acceptă să fie părăsită. Ea crede că toată lumea o urăște”

Andreea Bălan a fost criticată că și-ar fi făcut o intervenție la nivelul buzelor. Deși, la vârsta ei, te gândești că nu ar avea nevoie de operații estetice, Andreea și-a mai făcut în trecut câteva modificări fizice – o rinoplasatie și o operație de mărire a sânilor.

Andreea Bălan, criticată dur de fani pentru schimbarea de look din ultima vreme: „Ești leit Viviana!”

Recent, Andreea Bălan a primit o serie de comentarii negative după ce a făcut publice câteva poze de la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva!”.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Ai schimbat ceva la tine!”, „Nici măcar nu seamănă cu Andreea!”, „Ești leit Viviana!”, „Ești de nerecunoscut!”, „Da chiar, cu poza asta poți să concurezi la ‘Te cunosc de undeva’. Asemănare cu Bianca Drăgușanu!” sau „Dragă Andreea îmi pare rău dar nu semeni de loc cu persoana ta și la piept oasele par prea mari. Chiar nu te recunosc! Prea mult machiaj. Mai simplu ești foarte adevărată, e părerea mea eu te prețuiesc dar așa nu!” –  sunt doar câteva dintre multele comentariile fanilor uimiți de cât de schimbată este artista.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!