Feli, dezvăluiri despre o perioadă grea din viața sa: „Smiley mi-a zis că rănile se vindecă în timp”

De Mădălina Manole, pe
Feli Donose a vorbit pentru prima oară despre o perioadă foarte grea din viața sa. Îndrăgita artistă a trecut prin depresie, s-a închis în sine și a vrut să renunțe la tot ceea ce clădise până în acel moment.

Feli Donose, în vârstă de 32 de ani, a devenit mămică pentru întâia oară în luna noiembrie a anului trecut și de atunci viața sa a căpătat o altă culoare, mai ales că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său, Cătălin, tatăl fetiței sale, Nora Luna. Însă, viața sa nu a fost întotdeauna ușoară și nici succesul nu i-a fost garantat încă de la început: „În prima mea tentativă de mutat la Bucureşti, am stat 10 luni. M-au luat toate complexele din Univers. Toate fricile… M-am înconjurat de nişte oameni pe care am ajuns să îi admir şi mi-am dat seama că au fost proiecţii. Minciuni, pe care ţi le spui tu. Când am decis să pun stop, am suferit foarte tare. M-am întors în Timişoara şi am intrat într-o depresie. Două săptămâni am stat cu jaluzele trase la geam. Nu mai voiam să aud pe nimeni.”

Feli Donose si iubitul sau

Feli Donose recunoaște că s-a bucurat din plin de sprijinul lui Smiley și sfaturile sale au ajutat-o să depășească perioada de depresie în care intrase: „Mi se părea că toată lumea e pe interes, că vrea ceva de la mine, că nimeni nu-mi apreciază munca, că toată lumea vrea de la mine simplu, când eu nu sunt simplu. În a scrie. Eu sunt simplu, dar mult mai simplu. Până într-o zi, când m-a sunat Şerban, ca să aflu că el şi cu Smiley vorbeau şi îşi doreau de mult să lucrăm împreună. Puteam să zic gata, de mâine vin la studio. Dar nu am vrut. Am vrut să-mi ling rănile, pentru că eu nu mă arunc dintr-o iubire în alta. Pentru că nu am vrut să îmi aduc fricile şi frustrările aici. Deşi, pentru că sunt om, am adus câteva. Smiley mi-a zis că rănile se vindecă în timp. Şi mi-am dat timp”, – a dezvăluit Feli la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!