Facebook: Cititorii Unica Online nu o plac pe Andreea de la MasterChef

De Diana Sorescu pe

În timpul emisiunii MasterChef de aseară, am realizat un sondaj inopinat pe Facebook. V-am întrebat dacă vă place Andreea, iar răspunsurile voastre au fost la unison: Nu.

Andreea de la Masterchef, în dizgraţie

Aseară, pe pagina noastră oficială de Facebook, chiar în timpul emisiunii MasterChef, v-am întrebat dacă vă place Andreea Moldovan, concurentă ce a stârnit multe polemici în cadrul show-ului culinar.
Feedback-ul a fost imediat: peste 200 dintre voi aţi comentat şi v-aţi argumentat pertinent părerea, iar la un calcul simplu ne-am dat seamă că Andreea nu vă place!
Facebook: Cititorii Unica Online nu o plac pe Andreea de la MasterChef
Stana Fabiana a comentat: „Nu îmi place. Cum a înjurat şi s-a manifestat când a plecat Liliana, atunci şi-a arătat adevărata valoare. În viaţă nu e bine să judeci şi să jigneşti. Urât din partea ei. Sincer, nu merită să câştige MasterChef.” „Ce femeie frumoasă? Frumuseţea vine din interior, aşa că fizicul ei lasă de dorit ca şi caracterul. Cum să jigneşti alte persoane care nu ţi-au făcut nimic? Dislike! Din cauza ei emisiunea nu are audienţă maximă! Să o dea afară cât mai repede! Şi să-şi taie odată mâna aia, că de când tot zice!” a conchis Aurelia Papuc, pe când Victoria Alexandra Nică a spus doar atât: „Oribil caracter”.
Aşadar, Andreea Moldovan nu este pe placul vostru. Aşteptăm în continuare să ne lăsaţi mesaje şi comentarii, iar de data aceasta să ne spuneţi şi care este concurentul vostru preferat!
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro