Ernest, după 20 de ani de căsnicie: „Când sunt undeva cu ea, nu spun niciodată că este soția mea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iunie 2022, 14:44

Ernest a făcut câteva dezvăluiri interesante legate de soția sa, Adriana, cu care este împreună de 20 de ani. Prezentatorul de la “În căutarea adevărului”, de la Kanal D, și Adriana au împreună un băiat, Alexandru Leon, în vârstă de opt ani.

Ernest a mărturisit că și acum, după două decenii de relație, o vede pe Adriana ca pe iubita lui și o prezintă lumii așa, nu drept soție. Legătura dintre cei doi este mai strânsă ca niciodată, iar pasiunea dintre ei a rămas la fel de mare ca în primii ani de relație.

Îmi place foarte mult să-i spun niște adevăruri, pentru că este o femeie foarte frumoasă, este în continuare iubita mea.

Când sunt undeva cu ea, nu spun niciodată că ea este soția mea. Mereu o prezint ca pe iubita mea. Între noi există încă această chimie, această atracție, acest element animalic de nebunie. În primul rând este iubita mea, în al doilea rând este mama copilului nostru. Undeva în planul al patrulea, al cincilea este soția mea – a declarat Ernest, pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi: Trucurile Iuliei Albu pentru o siluetă de invidiat

Citeşte şi: Ce ritual bizar are o influenceriță din UK când pleacă de acasă. „Și voi faceți acest lucru sau sunteți normali?”

Citeşte şi: Cine este iubita lui David Popovici, dublu campion mondial la natație

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, regrete după despărțirea de Florin Stamin. „Nu știu cum o să fie de acum înainte. E dragostea vieții mele!”

Prezentatorul își ține soția departe de luminile reflectoarelor pentru știe că trebuie să-și ferească jumătatea comentariile rutăcioșilor.

Ernest, după 20 de ani de căsnicie: "Când sunt undeva cu ea, nu spun niciodată ce este soția mea!"

Există oameni care au nativ tendința aceasta de a domina, de a-i domina pe ceilalți, de a-i subjuga, și fac prăpăd! Nici nu vreau să mă gândesc, procentual vorbind, câți sunt care ajung să nu-și atingă adevăratul potențial, să devină super anxioși, să se închidă în ei, tocmai din cauza unor rahaturi de genul acesta – a adăugat vedeta de la Kanal D.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!