Raluca Bădulescu, regrete după despărțirea de Florin Stamin. „Nu știu cum o să fie de acum înainte. E dragostea vieții mele!”

De Unica.ro, pe

La sfârșitul lunii mai, Raluca Bădulescu și Florin Stamin au decis să divorțeze, după 13 ani de relație. Despărțirea lor a fost de comun acord.

După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare – a precizat Raluca Bădulescu, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit wowbiz.ro.

Recent, invitată în podcastului Fiță cu Adiță, vedeta de la Kanal D a spus că Florin este una dintre persoanele care au avut cel mai mare impact în viața ei, iar doar datorită lui ea este persoana pe care o știm și o vedem cu toții astăzi. În plus, jurata de la “Bravo, ai stil” spune că Florin va rămâne mereu dragostea vieții ei.

Eu, repet, sunt prietenă cu Florin, îmi este aproape. Știu că îmi va fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc ca pe ochii din cap, dar e o situație complicată (…) Eu sunt ceea ce sunt azi datorită lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitată, m-a adunat.

Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrată, sunt la extreme. Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu știu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele – a mărturisit Raluca Bădulescu.

Citeşte şi: Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani

Citeşte şi: Dana Rogoz, o nouă schimbare de look. Cum arată acum actrița

Citeşte şi: Laura Cosoi a născut a treia fetiță. Ce nume au ales actrița și soțul ei pentru mezină

Citeşte şi: Dani Oțil, mesaj pentru David Popovici, dublu campion mondial la înot

Raluca Bădulescu a mai fost căsătorită cu fostul model Vali Pungă, cu care are un băiat, Alexandru, în vârstă de 15 ani. Vedeta de televiziune a rămas în relații bune și cu Vali.

Raluca Bădulescu, regrete după despărțirea de Florin Stamin. "Nu știu cum o să fie de acum înainte. E dragostea vieții mele"

Sunt în relații extraordinare cu fostul soț, face și el parte din familia noastră mare. Ne-am înțeles foarte bine, nu am avut certuri. Motivele despărții noastre au fost de date de faptul că el voia să își urmeze cariera în modelling, în străinătate, iar eu la vremea respectivă nu eram pregătită să fac pasul ăsta… Am împlinit 15 ani de dragoste, de iubire, de căsnicie, de viață cu Florin. Sunt o norocoasă, am o minune de soț, sunt o răsfățată, are grijă să nu îmi lipsească nimic. Secretul relației stă în înțelepciunea partenerilor de a se respecta, de a se înțelege unul pe celălalt – a declarant Raluca, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!