Cine este iubita lui David Popovici, dublu campion mondial la natație

De Unica.ro, pe

La 17 ani, David Popovici a reușit performanța de a fi dublu campion mondial la natație. Tânărul a câștigat două medalii de aur la probele de 200 și 100 de metri liber, devenind cel mai tânăr înotător din istoria României care face acest lucru.

David a terminat clasa a XI-a a liceului bilingv “George Coșbuc”, iar pe lângă sport mai este pasionat de istorie și geografie. Tot la liceul unde studiază a întâlnit-o și pe iubita lui, o tânără pe nume Melissa, care are printre pasiuni dansul și make-up-ul. Sportivul a postat de-a lungul timpului în mediul online mai multe fotografii în care se află împreună cu iubita lui, dar este destul de atent cu expunerea publică a relației. Conform Cancan, cei doi sunt de ceva timp împreună, iar în urmă cu 2 ani, în 2020, David și Melissa au fost plecați în vacanță în Los Angeles.

David Popovici a avut primul contact cu înotul la vârsta de patru ani, când medicii i-au recomandat să se apuce de acest sport din cauza unor probleme medicale. Tânărul a luat primele lecții de înot la bazinul sportive “Lia Manoliu”, din București. David s-a îndrăgostit pe loc de natație, iar la Clubul Sportiv Dinamo, unde a ajuns după câțiva ani, sub îndrumarea antrenorului Adrian Rădulescu, tânărul s-a transformat în campionul mondial cu care toată România se mândrește astăzi.

Cine este iubita lui David Popovici, dublu campion mondial la natație

Citeşte şi: Povestea lui David Popovici, primul dublu campion mondial al natației românești

Citeşte şi: Raluca Bădulescu, regrete după despărțirea de Florin Stamin. „Nu știu cum o să fie de acum înainte. E dragostea vieții mele!”

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu, după victoria lui David Popovici: „Nu mă simt mândru pentru rezultatele lui. Nici România nu ar trebui s-o facă”

Citeşte şi: Irina Columbeanu câștigă deja mii de euro la doar 15 ani. Din ce face tânăra bani

Era modelul potrivit pentru sport, înalt la vârsta lui, membre lungi, energie multă și un pic de burtică. Asta a dispărut însă repede. Îi plăceau de la început provocările, competiția. Antrenamente, întreceri, ștafete, la toate se cupla total – a dezvăluit pentru gsp.ro Adrian Rădulescu, despre începuturile lui David ca înotător.

Când are antrenamente dificile, Popovici se încarcă pozitiv ascultând piesele trupei sale preferate – Subcarpați.

Ascult muzică, fie înainte, după sau uneori și în timpul antrenamentului, îmi iau boxa și o pun pe culoar. Ascult Subcarpați foarte des, au melodii care îmi plac, melodii care îmi dau starea potrivită și melodii pe care le mai și fredonez în anumite probe lungi – a mărturisit David, în urmă cu câteva luni, potrivit click.ro.

Sportivul a mai mai dezvăluit că a avut o copilărie frumoasă, însă atipică pentru generația lui, el preferând activitățile în aer liber în detrimentul jocurilor video.

Nu mi-am dorit niciodată jucării, mașini sau jocuri video: a fost suficient să mă lași să mă joc cu pietre, bețe și orice am găsit în parcuri și grădini pentru a mă face fericit. De exemplu, mi-a plăcut să mă joc cu gândaci. Mama mai râde și acum cu prietenii mei că mâncam de pe jos, aduceam gândaci prin casă, răsturnam gunoiul și mâncam din el, mă cățăram toată ziua prin copaci, mă jucam cu bețe și pietre. A fost interesant – a povestit campionul mondial, pentru playsport.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!