Cum arată Engin Akyürek, actorul desemnat cel mai frumos bărbat din lume în 2022

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 ianuarie 2022, 16:58

Engin Akyürek este uun actor chipeș din Turcia, care a fost denumit drept cel mai frumos bărbat din lume recent.

Engin Akyürek, chipeșul actor care îl interpretează pe Sancar Efeoglu, bărbatul care s-a îndrăgostit iremediabil de Nare (Neslihan Atagul), în serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”.

Engin Akyürek, cu rolul Sancar, a devenit unul dintre cele mai populare nume din industria serialelor turcești de succes în întreagă lume, odată cu interpretarea rolului principal masculin în “Fiica ambasadorului”. Actorul și-a făcut un nume și peste hotare, prin producțiile în care a jucat de-a lungul vremii.

Cum arată Engin Akyürek, actorul desemnat cel mai frumos bărbat din lume în 2022

El a fost printre numele nominalizate de site-ul de modă renumit în lume „Be Global Fashion Network”. Akyürek, care a depășit vedete de renume mondial, precum Johnny Deep și Adam Lambert, a fost desemnat „Cel mai frumos bărbat din lume”. Engin Akyürek se află permanent în atenția presei tabloide, chiar și atunci atunci când nu este implicat într-un proiect.

Citește și: Andreea Bănică, despre tatăl violent: „Am suferit enorm”

Citește și: Laura Cosoi, siluetă de invidiat în al doilea trimestru de sarcină. Cum se menține actrița

Citește și: Bella Santiago a fost părăsită de tatăl copilului ei imediat după naștere: „Aveam 20 de ani…”

Citește și: Cine sunt cei 12 războinici care intră în provocarea anului, Survivor

Engin Akyürek aproape că a avut o altă meserie în locul celei de actor. Născut în Ankara, într-o familie modestă, el era pasionat de actorie din adolescență. Însă s-a lăsat influențat de părinți și a urmat Facultatea de Istorie, în cadrul Universității din Ankara, urmând să devină profesor de istorie în urma absolvirii. După ce a câștigat un concurs de talente în 2003, cariera lui s-a schimbat însă.

În serialul fenomen „Fiica ambasadorului”, Engin îl interpretează pe Sancar, fiul unui arendaș, care nu a părăsit niciodată satul în care s-a născut, Muğla. El se îndrăgostește încă din copilărie de Nare, interpretată de Nesligan Atagül, fiica unui ambasador turc. Viața însă îi pune la grea încercare, cei doi tineri ajung să se despartă și, când nici nu-și imaginau, iubirea îi supune unui nou test inimaginabil.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!