Ele sunt vedetele de la „Dansez pentru tine”

De Unica.ro, pe

Din 23 octombrie, la PRO TV, opt vedete autohtone se vor întrece în paşi de dans într- un nou sezon al emisiunii-concurs „Dansez pentru tine”.

Una dintre noutăţile acestui sezon o va reprezenta proba de dans inspirată din stilul lui Michael Jackson: pe lângă imitarea mişcărilor care l-au făcut celebru pe regele muzicii pop, concurenţii de la „Dansez” vor purta ţinute care ne vor aminti de cele ale megastarului.

Andreea Mantea

După experienţa TVR-istă de la „Tombola câştigătorilor”, toţi credeau că fostul iepuraş Playboy nu va mai reveni pentru mult timp în faţa camerelor. Iată că Mantea a găsit soluţia pentru a nu fi uitată: participă la una dintre emisiunile cu cea mai mare audienţă din România.
Radu Vâlcan
Prezentatorul PoveŞtirilor Adevărate de la Acasă TV, Radu Vâlcan  este cea mai nouă „achiziţie” a trustului MediaPro. Împătimit al sporturilor extreme, Radu poate fi considerat unul dintre favoriţii acestei ediţii, ţinând cont de forma lui fizică excelentă.
Jean de la Craiova
Cântăreţul de manele va încerca să demonstreze că se poate mişca şi în ritm de vals sau de salsa la fel de bine cum dă din buric.
După ce Costi Ioniţă nu a făcut mare brânză la „Dansez pentru tine „, Jean speră să poată salva, totuşi, onoarea maneliştilor.
Liviu Vârciu
Nici interpretul rolului lui „Orlando” în serialul „State de România” nu se află la prima sa participare la o emisiune cu scop caritabil.
El tocmai a câştigat una dintre ediţiile „Serviţi, vă rog”, difuzată la PRO TV, şi a ajutat o familie nevoiaşă să plece într-o vacanţă de vis.
Tania Budi
Fosta vedetă a TVR a revenit anul acesta în centrul atenţiei datorită relaţiei de-o vară cu Lucian Viziru.
„Dansez pentru tine” este a doua emisiune caritabilă a PRO TV la care participă blondina, după „Serviţi, vă rog”.
Alina Chinie
„Veveriţa roşcată” din trupa emisiunii „Happy Hour”, Alina Chinie (foto), a mai fost în platoul de la „Dansez pentru tine”. Nu în rol de concurentă, ci de componentă a trupei de acompaniament a emisiunii.
Kamara
Pata de culoare a formaţiei Alb Negru, dar şi a serialului „State de România”, difuzat la PRO TV, Kamara (foto) e originar din Guineea Franceză. E un bun dansator şi se pregăteşte intens pentru această ediţie .
Monica Columbeanu
Monica a mai participat la „Dansez pentru tine”, în sezonul trecut, dar în afara concursului. Soţia lui Iri a dansat la vremea respectivă o salsa incendiară alături de un profesionist – Mihai Dima.

Sursa: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!