Drama Oanei Lis din preajma Paștelui. „Lucrul acesta nu se uită niciodată”

Oana Lis (42 de ani) nu mai are în viață niciunul dintre părinți. La doar 13 ani, Oana și-a pierdut mama, iar anul trecut, pe 13 aprilie, tatăl ei s-a stins din viață în Spania, unde locuia de mai mulți ani.

Drama Oanei Lis din preajma Paștelui. „Lucrul acesta nu se uită niciodată”

Oana a fost marcată de pierderea mamei, care s-a stins din viață în preajma Paștelui, mai precis în Săptămâna Mare.

„În Săptămâna Mare a murit mama, nu o să uit niciodată lucrul ăsta. Sunt mai emotivă în perioada asta.

Bineînțeles că lumea de sărbători se adună cu familia, iar eu mulți ani am suferit. S-a întâmplat când eram mai mică, când aveam 13 ani, dar lucrul acesta nu se uită niciodată”, a spus Oana Lis într-o emisiune TV.

Tatăl Oanei a decedat pe 13 aprilie 2021, în Spania.

Drama Oanei Lis din preajma Paștelui. „Lucrul acesta nu se uită niciodată”

„Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în capul lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa”, mărturisea Oana anul trecut.

„Nu aveam o relație în prezent, dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta. Ciudat cum am aflat de la prietenii de pe Facebook, nu de la preotul care se ocupa de înmormântarea lui și de bunurile, asigurarea și bănuții rămași. Dumnezeu să-l ierte!”, a mai scris Oana Lis pe Facebook.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei a suferit un infarct

Oana Lis, îngrijorată pentru Viorel Lis: „Nici să dorm nu am putut singură”

Oana Lis: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta!”

În trecut, Oana a dezvăluit că tatăl ei a abuzat-o sexual. 

„Tata e din Onești. Am amintiri grele. Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale și voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul. Nu mi-e rușine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat și sexual”, a povestit la Antena 1, potrivit Spynews.

„Nu mai vorbesc cu familia mea. De-asta mănânc mult acum, pentru că n-am avut ce mânca. Eu la 14 ani voiam să mă omor, dar am mers mai departe”, mai declara Oana Lis atunci.

După ce a terminat Facultatea de Psihologie, Oana a ajuns să înțeleagă mult mai bine lucrurile care i s-au întâmplat. Astfel a reușit să găsească puterea de a înțelege acțiunile ambilor ei părinți.

Oana formează de 23 de ani un cuplu cu fostul politician Viorel Lis (77 de ani). Perechea este căsătorită din anul 2011. Cuplul s-a cunoscut în perioada în care Viorel era primar al Capitalei. La vremea aceea, Oana, care avea doar 19 ani, era secretara politicianului.

„Pentru mine, Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect și siguranță”, mai declara Oana în trecut.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!