Drama lui Florin Condurățeanu. Părinții săi au murit în același spital, la distanță de zece luni

De Unica.ro, pe
Florin Condurățeanu s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Pe vremea când era student, jurnalistul a trecut printr-o dramă cutremurătoare, care i-a marcat viața. Părinții săi au murit la o distanță de zece luni unul față de celălalt. 

Jurnalistul Florin Condurățeanu a încetat din viață luni seara, în urma unui stop cardio-respirator. În cei peste 40 de ani de carieră atât în presa scrisă, cât și în televiziune, a lucrat la Flacăra, Curierul Național, Jurnalul Național, OTV, Tele7ABC, Antena 2, Etno, Antena 1, Antena Stars, sau România TV. În ultimii ani s-a dedicat în special emisiunilor din domeniul medical.

Florin Condurățeanu a povestit în cadrul unei emisiuni TV cum și-a pierdut ambii părinți, în mai puțin de un an.

„Mama l-a iubit enorm pe tata. Când s-a îmbolnăvit de inimă îi lega şi şireturile. Deodată s-a trezit fără el şi a murit la zece luni distanță. De 15 ani nu i-am mai visat niciodată…”, a spus atunci Florin Condurățeanu, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Ben Affleck ar vrea să o ceară de soție pe Jennifer Lopez de ziua ei

Cardi B este însărcinată cu al doilea copil. Primele imagini cu burtica

Loredana Chivu, criticată de fani că își editează excesiv pozele

Reacțiile vedetelor după moartea lui Florin Condurățeanu: „Îmi dau seama că l-am văzut nemuritor”

Părinții lui Florin Condurățeanu au murit în același spital, la distanță de zece luni

„La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii, simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia.

Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba, să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Eram în primul an de facultate”, a dezvăluit în urmă cu mai mulți ani Florin Condurățeanu.

La o distanță de zece luni după pierderea tatălui, omul de televiziune a trecut printr-un alt moment cumplit, pierderea mamei sale.

„Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine.

Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo”, a mai dezvăluit el la Antena Stars.

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!