Draga Olteanu Matei, mesaj îngrijorător: „Nu cred că o mai duc mult”

De Amelia Matei pe
Ajunsă la 83 de ani, Draga Olteanu Matei, una dintre cele mai iubite actrițe autohtone, spune că își simte sfârșitul aproape. Cu toate acestea, își dorește să finalizeze proectele în care este implicată.

Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. «Regina Lear» e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi «Sofronia»”, a declarat actrița pentru ziarulring.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Draga Olteanu Matei a vorbit și despre durerea pe care o resimte la trei ani de la moartea soțului său.

Vezi și – VIDEO EXCLUSIV | Mama lui Ionuț Anghel, copilul ucis de câini, declarații uimitoare. ”Semnul” din ghiveci și visul fratelui cel mare

„Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aș fi preferat să mor și eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, așa cum am trăit eu, ți se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiți. Nu a existat niciun secret al longevității. Există oameni deștepți și oameni tâmpiți”, a mai spus actrița.

Născută pe 24 octombrie 1933 la Bucureşti, Draga Olteanu Matei este una dintre cele mai cunoscute actriţe de comedie autohtone, care a avut numeroase roluri pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, dar şi în multe filme şi producţii de televiziune.

Citește și – Cum arătau divele de altădată ale României

Citește și – Cine este actuala soție a lui Florin Piersic

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro