Dorian Popa, de urgență la spital cu mama lui

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 iunie 2021, 18:07
Mama lui Dorian Popa se confruntă cu probleme de sănătate, iar artistul a fost nevoit să o ducă de urgență la spital. Blocat în trafic, acesta a povestit ce s-a întâmplat.

Dorian Popa și-a dus mama de urgență la spital și a publicat în mediul online detalii despre starea lui „mamișor”, așa cum o alintă artistul. Nervos din cauza traficului din București și vizibil îngrijorat pentru starea de sănătate a mamei lui, acesta și-a rugat fanii să trimită toată energia lor bună spre Luminița Popa.

„Cel mai nașpa lucru la Bucureștiul ăsta e că trebuie să ajungi cu maica-ta de urgență la spital, de urgența aia mare și nu poți să faci nimic că Bucureștiul e blocat și dacă bagi o averie și începi să te descurci puțin încep să te înjure toți, că cine să se gândească că ai o urgență”, a spus Dorian Popa pe contul său de Instagram.

După vizita la medicul urolog, Dorian Popa le-a dat detalii urmăritorilor lui despre problemele medicale pe care le are mama sa.

Citește și: Luana a reacționat după ce Cabral a declarat că nu vorbește cu fiica lor

Oana Roman susține că Marius Elisei o curtează din nou: „E romantic. Îmi cumpără flori”

Ce mesaj a transmis Bianca Drăgușanu după despărțirea de Gabi Bădălău

Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

Ce probleme de sănătate are mama lui Dorian Popa

„Norocoși noi că ne-a dat Dumnezeu vibe-ul ăsta extraordinar, că mamișor este un zâmbet toată. Problema e că ea e un zâmbet, dar în interiorul ei se află o piatră de 14 mm.  Mamișor voia să rezolve problema peste două săptămâni, că are o nuntă, doar că domnul doctor a zis: nu, sâmbătă, asta dacă vreți să mai ajungeți la nuntă! Ca să nu mai zic cât o cert zilnic pentru că nu bea apă. Piatra a coborât pe ureter, iar pericolul survenea lipsei durerii”, a explicat Dorian Popa după ce mama lui a fost consultată de un urolog.

Dorian Popa, de urgență la spital cu mama lui

Artistul a mai povestit în cadrul unui vlogg că mama lui s-a simțit rău timp de două săptămâni din cauza colicii renale. Acesta a mai spus că și fratele său, Ciprian, s-a confruntat cu aceeași problemă, cu ceva timp în urmă.

„Fratele meu din Germania, Ciprian, a avut aceeași problemă și s-ar putea să fie o urmare a faptului că ei nu se hidratează. Întotdeauna i-am certat că nu beau suficientă apă. Vreau să găsim un doctor urolog cât mai bun să o programăm pe mamișor pentru că înțeleg că se poate interveni asupra pietrei cu ajutorul unei sonde. Vrem să evităm operația pentru că este o operație destul de anevoioasă, fratele meu a făcut-o.

Îmi doresc din tot sufletul ca problema să fie rezolvată cu ajutorul acestei sonde. Sunt un pic stresat cu Mamișor, dar sigur Doamne Doamne e alături de noi și o să o facem bine”, a mai dezvăluit cântărețul.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!