Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost finalizat. Cât trebuie să plătească antrenorul pensie alimentară

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 noiembrie 2022, 10:29

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat. Judecătoria Buftea a admis, sâmbătă, cererea de divorț și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună. La scurt timp după pronunțarea divorțului, impresara a transmis câteva mesaje pe pagina sa de Instagram.

După ce timp de câteva luni și-au aruncat cuvinte dure și s-au certat atât de tare încât au cerut ordine de protecție unul împotriva celuilalt, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat. După În urma pronunțării divorțului, impresara, dar și fiul cel mic al acesteia, Bebeto, au transmis câteva mesaje pe rețelele de socializare.

Mesajul impresarei Anamaria Prodan după divorțul de Laurențiu Reghecampf

Pe 19 noiembrie instanța a admis cererea de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și a decis ca antrenorul și impresara să aibă custodie comună asupra fiului lor, Laurențiu Reghecampf Junior, cunoscut ca Bebeto.

Deși este cunoscută pentru faptul că este o persoană care alege să spună lucrurile direct, de data aceasta Anamaria Prodan a decis să nu vorbească prea mult despre divorțul ei. În schimb, aceasta a postat câteva mesaje inspiraționale pe rețelele de socializare.

„Lumea este deja plină de jucători. Deci, fii un schimbător de jocuri”, „Nu știi niciodată cât de puternic ești până a fii puternic e singura alegere”, „Crezi că mă cunoști greșit, vezi doar ceea ce aleg să îți arăt”, sunt mesajele postate de Prodan pe InstaStory.

Mesajul publicat pe pagina de Instagram a lui Reghecampf jr., după pronunțarea divorțului părinților săi: „Noi sclipim și stăm drepți”

La scurt timp după ce instanța a admis cererea de divorț a lui Laurențiu Reghecampf, pe pagina de Instagram a fiului cel mic al antrenorului și al impresarei, Bebeto, în vârstă de 14 ani, a fost publicat un mesaj dur. Anamaria Prodan a redistribuit cuvintele publicate pe profilul lui Reghecampf jr..

„Mama mea e nr. 1! Mama mea e Anamaria Prodan, iar eu sunt băiatul ei! M-a crescut și învățat să fiu demn și să nu cobor în lumea obscură a nenorocirilor! Sunt mândru că sunt fiul unei asemenea mame! Nu contează ce spun „looserii”! Noi sclipim și stăm drepți, trăim frumos. Fugarii care se bucură că nu își ajută copiii, că nu plătesc pensie alimentară, cei ce fac copii în afara căsniciei și apar cu fătuci cu trecut jenant, cei ce și-au distrus și furat familia, cei ce s-au făcut de râs în fața țării și și-au distrus reputația, mor încet, dar sigur! We are the best!”, este mesajul publicat pe pagina de social media a lui Laurențiu Reghecampf Junior, după divorțul părinților săi.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost finalizat. Cât trebuie să plătească antrenorul pensie alimentară

Ce pensie alimentară plătește Laurențiu Reghecampf după divorțul de Anamaria Pordan

Potrivit digisport.ro, magistrații au admis programul de vizită solicitat de Laurențiu Reghecampf. De asemenea, antrenorul trebuie să îi achite fiului său o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile sale nete, adică 1600 de dolari. Conform sursei citate, suma pe care trebuie să o plătească Laurențiu Reghecampf ca pensie alimentară este mai mică decât cea era stipulată în Apel în ordonanța președințială, în valoare de 2.000 euro, dar și decât banii stabiliți la Fond, în valoare de 7.000 euro.

De asemenea, Anamaria Prodan a fost obligată să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 6.000 lei, după ce a cerut culpa exclusivă a lui Reghecampf. Instanța a respins cererea impresarei, însă decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Reacția lui Laurențiu Reghecampf: „Decizia instanței este binevenită”

La scurt timp după decizia judecătoriei Buftea, Laurențiu Reghecampf a făcut și primele declarații cu privire la divorțul său. Acesta s-a declarat mulțumit de decizie și a precizat că speră că și fosta sa soție va înțelege că s-au încheiat acum și divergențele dintre ei.

„Consider că decizia instanței este bine-venită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție”, a declarat Reghecampf pentru Cancan.

„De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil”, a mai spus antrenorul.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!