Delia, schimbare interesantă de look. „Este bine că măcar se duce repede!”

De Unica.ro, pe

Delia (40 de ani) este adepta schimbărilor îndrăznețe de look, deseori experimentând când vine vorba de păr, make-up și vestimentație. Recent, pe Instagram, solista a publicat mai multe imagini cu noua culoare de păr.

Delia, schimbare interesantă de look. „Este bine că măcar se duce repede!”

„Este bine că măcar se duce repede!”, a scris Delia în mediul online. Urmăritorii artistei au avut păreri pro și contra schimbării sale de look. „Zici că ești din «Orășelul leneș» 😂; Ești o mare artistă! ❤️ Toată aprecierea! 👏; Acadelia! 🔥😎; Tot cea mai frumoasă ești!; Superbă ca întotdeauna! ❤️”, au fost câteva dintre apriecieri.

„Nu-ți mai face «transformări», te rog, chiar nu ai nevoie!! 😘😘; Gusturile nu se discuta. Dacă ție îți place…; Vai 😮… îmi place la nebunie de tine… dar postarea asta e de pus la Halloween; Pur și simplu de ce?; Nu-ți strica frumusețea naturală!!!”, au fost câteva dintre critici.

Delia, schimbare interesantă de look. „Este bine că măcar se duce repede!”

După absolvirea Liceului Dinu Lippati din București, Delia a urmat Conservatorul. „Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservatorul, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la «X Factor». Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aș fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, declara Delia în urmă cu ceva timp, într-un podcast.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Delia, problemă surprinzătoare de sănătate: „Nu înțeleg cum este posibil”

Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

De ce afecțiune suferă Delia? Provoacă anxietate, furie sau chiar stări de panică

Cu ce se ocupă soțul Deliei, Răzvan Munteanu

Din august 2012, solista este căsătorită cu Răzvan Munteanu (44 de ani). Primii bani, Răzvan i-a câștigat vânzând produse cosmetice. Ulterior, bărbatul a devenit agent imobiliar, mai târziu investind într-un club din București, club în care el și Delia s-au cunoscut în anul 2010.

Răzvan este managerul Deliei, deține afaceri în domeniul imobiliar și HoReCa. Totodată, Răzvan este implicat activ în managementul casei de discuri Global Records, unde este semnată Delia, și este pasionat de domeniul criptomonedelor.

„Toate lucrurile pe care le-am făcut, businessurile, poate părea că nu au legătură. Firul roșu, elementul comun este că, dacă am știut să fac ceva, a fost pentru că am avut un produs foarte bun. Nu sunt neapărat un bun manager, vânzător sau organizator, dacă nu am un produs bun. Nu aș fi putut să fac asta dacă nu era Delia”, a declarat Răzvan în podcastul „La Mijloc”.

În august 2022, Delia și Răzvan vor aniversa 10 ani de căsnicie. „El e din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule, el. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva”, mai povestea Delia în 2021, în podcastul „Aproximativ discuții”, găzduit de Gojira.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!