Delia, schimbare drastică de look. Cum s-a vopsit artista

De Unica.ro, pe

Delia (39 de ani) este adepta unui stil nonconformist, deseori experimentând când vine vorba de păr, make-up și vestimentație. De curând, solista a apelat la o schimbare drastică de look. Pe Instagram, Delia a publicat mai multe imagini cu noul look, cei mai mulți dintre urmăritorii ei fiind convinși că este vorba de o perucă.

Delia, schimbare drastică de look. Cum s-a vopsit artista

Printre imagini, însă, artista a inclus și două surprinse în timpul în care era vopsită. „Wow!! Chiar eram sigură prima dată că e perucă!; Superbă schimbare!; Chiar te-ai vopsit, credeam că e perucă!; Ooo, ce schimbare îndrăzneață!; Ești superbă!!; Wow, ce taree! Îți stă superr!;

Jumătate ciocolată albă, jumătate ciocolată cu lapte; Arată superrrr, îți stă foarte bine cu acest nou look!; Melanie Martinez vibess omggg; Modern Cruella”, au fost câteva dintre comentariile postării. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

DeliaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

După absolvirea Liceului Dinu Lippati din București, Delia a făcut Conservatorul. „Am făcut liceul Dinu Lipatti și apoi Conservatorul, secția Pedagogie. Deci ar fi trebuit să fiu profă, dar nu cred că aș fi avut nervi pentru așa ceva. Știu să explic omului cum să cânte ceva, am învățat asta la X Factor.

Cum să scoată ce e mai bun dintr-o piesă, ce să își imagineze când cântă. Dar să am răbdare cu toată lumea și să fiu obligată să fac asta, nu aș fi rezistat. Așa că a fost bine că nu am ajuns profesor”, a spus Delia într-un podcast.

Citește și:

Delia, problemă surprinzătoare de sănătate: „Nu înțeleg cum este posibil”

Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

De ce afecțiune suferă Delia? Provoacă anxietate, furie sau chiar stări de panică

Cum au ajuns Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, să lucreze împreună

Din anul 2012, Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu (43 de ani). Perechea s-a cunoscut în anul 2010. „Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am și cunoscut.

În doi ani ne-am căsătorit. În acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei”, a povestit Răzvan Munteanu în trecut, pentru Adevărul.

În podcastul Aproximativ discuții moderat de Gojira, Delia a dezvăluit cum a făcut Răzvan tranziția de la vechiul lui job de manager de club, la cel de manager în domeniul muzical.

„E din alt material [Răzvan], e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiția să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva.

Atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor, ușor am început să-mi dau seama că este extrem de talentat în treaba asta, în multe direcții. La un moment dat, e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu tot ce vrea să facă”, a spus Delia în interviu.

„Este extrem de calm și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu scrie, este incredibil. I-am zis: «Hai să fim o echipă cumva, că în tine chiar am încredere». Suntem o familie și de aici…”, a mai spus solista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!