De ce s-a dus Irina Fodor acasă la Ștefan Bănică

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 15:28

În ultima săptămână, în presa mondenă din România au apărut imagini cu Irina Fodor (33 de ani) în prezența casei lui Ștefan Bănică Jr. (54 de ani). Cei doi prezintă de la începutul lunii martie emisiunea „Dancing on Ice – Vis în doi”, de la Antena 1, iar acum s-a insinuat că între ei ar fi ceva mai mult decât o relație profesională.

Pentru a clarifica situația, soția lui Răzvan Fodor a publicat în mediul online un mesaj în care a explicat că imaginile respective cu momentul în care ea se afla la casa lui Bănică au fost scoase din context.

Irina a făcut public un mail în care a primit informații cu privire la o ședință de lucru, la care participau mai multe persoane, inclusiv soția lui Ștefan, Lavinia Pîrva . Întâlnirea a avut loc acasă la Ștefan Bănică.

De ce s-a dus Irina Fodor acasă la Ștefan Bănică

„Vă așteptăm azi la ora 15:00 la Ștefan acasă. Când ajungeți, puteți parca în fața garajului lui Ștefan” – se arată în mailul primit de Irina. Apoi, prezentatoarea de la Antena 1 a dezmințit zvonurile conform cărora între ea și Bănică ar exista și altceva în afară de relația profesională. Irina spune că pozele au fost scoase complet din context, iar totul este o „paparazzeală”.

De ce s-a dus Irina Fodor acasă la Ștefan Bănică

De o săptămână, colegii din presă creează titluri care mai de care mai bombastice și preiau în buclă o informație artificială, fără a verifica realitatea. Întâmplător, împărțim aceeași meserie, pentru că și eu am fost 10 ani reporter, dar am fost învățată, la facultate și de-a lungul timpului, să verific sursele și să lucrez cu dovezi.


Așadar, dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidelă principiilor, am hotărât să arăt eu care este adevărul, ca să nu mai existe discuții aberante și inutile.
Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm.

Citeşte şi: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, părinți pentru a doua oară. „Facem om nou”

Citeşte şi: David și Victoria Beckham, jefuiți în timp ce se aflau în casă cu fiica lor de 10 ani

Citeşte şi: Cătălin Cazacu, despre nunta cu Ramona Olaru: „Ne-a pregătit viața asta pentru ce va urma”

Citeşte şi: Ramona Păuleanu, despre lunile petrecute de fiul ei în spital: „A fost foarte dificil”

Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat nici un interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea.


Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întrebă cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa initială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vor să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic “spectaculos/scandalos” în așa-zisa lor “paparazzeală a anului”. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor! – a transmis Irina Fodor, pe pagina sa de Instagram.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!