De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu. „Nu vreau să îl jignesc pe Emanuel”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 ianuarie 2022, 14:25

Alexandra Stan (32 de ani) și Emanuel Necatu (35 de ani) s-au căsătorit în secret în primăvara anului acesta. În octombrie 2021, invitată în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani” pentru a-și promova noul single, „Tokyo”, Alexandra a confirmat divorțul de Emanuel.

De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu. „Nu vreau să îl jignesc pe Emanuel”

„Nu mai sunt măritată. Am divorțat. (…) S-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast-forward, ca japonezii”, a declarat Alexandra Stan. Ulterior, în podcastul „Aproximativ Discuții”, găzduit de Gojira, Alexandra a spus din ce motiv s-au căsătorit ea și Emanuel.

De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu. „Nu vreau să îl jignesc pe Emanuel”

„Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok și are foarte multe calități, de-asta m-am și îndrăgostit inițial de el. Nu eram prea pretențioasă, m-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale. Am încercat să facem copii, am mers la doctor, am făcut investigații”, a declarat solista.

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Alexandra a detaliat motivele divorțului de Emanuel. „Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că, dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior”, a povestit Alexandra Stan.

„Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. (…) Sunt genul de persoană care acceptă orice la început, știind că nu e bine. La un moment dat, când simt că s-a depășit o limită, pun stop și nu mai pot să mă întorc”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Alexandra Stan, noi detalii despre momentul în care a fost agresată: „A fost crunt”

Știai că el a fost primul iubit al Alexandrei Stan? Este un celebru artist român

„Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok. Ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții”, a mai spus artista.

„Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie de mine, o să fiu acolo. Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii. Ne-am mulțumit: «Băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție!». Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să pierzi un om doar pentru că nu a fost să fie”, a completat.

Vorbind despre o posibilă împăcare, solista a completat: „Nu zic nu niciodată. Eu mă bucur că nimeni nu a avut de suferit. Cred că și Emanuel e ok. Am trecut cu bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am apucat să avem copii. Ar fi fost o decizie grea pentru mine să divorțez de un om cu care am un copil”.

„Am prietene și e foarte greu. Mi-am dat seama că, de fapt, noi ne dorim super multe lucruri. Toată lumea aspiră la carieră, la bani, dar mie mi se pare că cel mai greu în viața asta e să ai o familie”, a încheiat.

Foto: Instagram; VIVA!/Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!