De ce a rămas fiica Andreei Antonescu în SUA după divorțul artistei. Sienna nu locuiește acolo cu tatăl ei

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Vineri, 09 decembrie 2022, 14:18

Andreea Antonescu și fostul soț, Traian Spak, au divorțat recent și au rămas în relații bune, dar ce se va întâmpla de acum înainte cu fiica lor, Sienna?

Artista s-a despărțit de fostul soț de câțiva ani, însă divorțul a putut fi finalizat abia acum. Traian Spak locuiește în Statele Unite ale Americii, unde a stat și Andreea o vreme. Sienna, fata celor doi, are vârsta de 11 ani, și nu a revenit în România cu mama ei.

De ce a rămas Sienna în SUA

Andreea Antonescu este de câteva luni într-o nouă relație, cu jurnalistul Victor Vrînceanu, și așteaptă să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

De ce a rămas fiica Andreei Antonescu în SUA după divorțul artistei. Sienna nu locuiește acolo cu tatăl eiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Citeşte şi: Cu ce afecțiune a fost diagnosticată Andreea Antonescu la doar 2 ani

Recent, artista a vorbit în mediul online despre situația Siennei și despre motivul pentru care a rămas în SUA, unde este și tatăl ei. Acesta este cât se poate de simplu – Sienna își dorește să studieze în State.

Andreea a spus că îi este greu să fie departe de fată, dar îi susține decizia de a rămâne acolo cât dorește. Mama Andreei este și ea în SUA, pentru a avea grijă de copilă o perioadă.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, în lacrimi, în emisiunea lui Măruță: ”E singurul lucru care mi-a mai rămas!”

Sienna a ales să rămână în SUA, la tatăl ei, la Traian. Nefiind persoana care vrea să își spele rufele în public, am spus ideile în mare (n.r. – într-un alt interviu), esențiale, că Siena locuiește în SUA, că mie îmi este foarte greu fără ea, lucru care este total adevărat.

„Nu este o decizie luată definitiv!”

Sienna a ales să meargă în state la studii pentru un an și asta deoarece ea a făcut un an de grădiniță acolo, după care, în vacanțe, urma tot felul de cursuri, i-a plăcut și tocmai de asta s-a decis ca un an să încerce să studieze acolo. – a povestit Andreea Antonescu pe Instagram.

Citeşte şi: Andreea Antonescu a decis: Andreea Bălan nu va fi nașa celui de-al doilea copil

Nu este o decizie luată definitiv, este doar o încercare, nu e vreo garanție că va rămâne și anul următor acolo, e posibil să se întoarcă în România și să-și continue studiile aici. A fost o decizie pe care am luat-o împreună cu mama, s-a mutat și ea acolo pentru o perioadă, pentru a fi alături de Sienna, pentru a nu-mi trimite copilul într-un campus, să nu rămână singură.

Sienna locuiește în Los Angeles, iar tatăl ei, în Nevada

Artista a mai precizat că Sienna locuiește doar cu bunica ei, în Los Angeles. Traian Spak are casa într-un alt sat, în Nevada. Ei se văd des și au relație frumoasă, a mai spus Andreea. Cântăreața a ținut să sublinieze că nu a fost o decizie a Siennei, cea de a rămâne cu tatăl ei, ci ea și-a dorit doar să studieze în SUA, nicidecum să stea departe de mama ei și de România.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, la un pas de moarte în copilărie: „Făceam citostatice”

Sienna locuiește acum în L.A., împreună cu mama mea, Traian locuind într-un alt stat, în Nevada. Într-adevăr, se văd foarte des, au o relație frumoasă, exact cum a fost și până acum, dar nu există această variantă: ca Sienna să fi ales să fi rămas cu Traian – a completat Andreea Antonescu.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!