Daniel Pavel, prezentatorul show-ului “Survivor România”, s-a despărțit de logodnica sa

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 august 2021, 17:15

Daniel Pavel și logodnica sa, Marina, au decis să se despartă. La o lună după ce prezentatorul show-ului “Survivor România” i-a cerut mâna Marinei, cuplul a luat o hotărâre radicală cu privire la relația lor, spunându-și “Adio!”.

Vedeta de la Kanal D a făcut anunțul, potând pe pagina sa de Instagram următorul mesaj:

“Final de poveste. Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri. Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Citeşte şi: Daniel Pavel, singur de Paște în Republica Dominicană. Cui îi duce dorul prezentatorul „Survivor România”

Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel.”

Daniel Pavel spuen că Marina este cea care a făcut primul pas spre despărțire.

“A fost desincronizare. Și ea m-a iubit, sunt sentimente foarte puternice acolo, dar acea desincronizare apare și dacă pleci după pâine, dar atâta amar de zile. Însă nu acest proiect (n.r. – Survivor România) și a adus desincronizarea.

Ea ne-a adus aici, de fapt. Ne uitam într-o directie, dar nu e aceeași direcție. Ea a spus stop. Și am convenit amândoi că ăsta e drumul. Dar e deciza ei. I-am zis că e misterioasă ca marea. E adâncă ca un Ocean. Ea are un potențial de a iubi foarte mare”, a mărurisit Pavel, potrivit Kanal D.

Daniel și Marina au fost împreună timp de șapte ani.

Daniel Pavel și Survivor România, sezonul 2

Prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor Romania” a renunțat la cariera sa de ofițer în marina comercială pentru a intra în industria media și a deveni om de radio și televiziune.

„Pentru mine, Survivor România reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât şi oportunitatea testării unor limite de anduranţă fizică şi psihică, pe care le întâlneşti în viaţă doar dacă ai noroc. Şi mă refer la noroc aşa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici şi curajoşi. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, aşa cum s-au obişnuit, oameni cu o ambiţie şi o determinare ieşite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de aceşti concurenţi, să le observ şi comentez evoluţiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoţiile lor uriaşe”, a declarat, acum câteva luni, Daniel Pavel.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!