Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 31 august 2022, 13:01

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (41 de ani) au răspuns cu umor mai multor curiozități mai mult sau mai puțin personale. Perechea este împreună din anul 2018 și s-a căsătorit pe 15 mai 2021. Împreună au un fiu, Luca Tiago, născut anul trecut în septembrie.

„Eram la o prezentare de modă la Antena 1, iar Dani m-a curentat la propriu cu…”, spune Gabriela despre cum s-au cunoscut, completată de Dani, „o zgardă de câine rău, atunci am știut”.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți

Întrebați dacă relația lor s-a schimbat după ce au devenit părinți, Dani a spus: „Evident, cum să nu se schimbe?!”, completat cu ironie de Gabriela: „Suntem mai uniți, mai fericiți, mai uugh”. „Ne e frică să nu ne certăm ca să nu ne omorâm”, a încheiat prezentatorul TV.

Dani Oțil Gabriela Prisăcariu fiuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

Cuplul a fost întrebat și dacă-și dorește să participe în show-ul „Asia Express”. „Doar dacă vreți să divorțăm. Dani ar vrea, dar, cum zice el, n-are dreptul ăsta, să fie fericit”, a spus Gabriela. „Nu, pentru că unii dintre noi facem urât la foame (n.red.: arătând către Gabriela, care a confirmat din cap)”, a adăugat Dani.

Întrebați cu cine seamănă fiul lor, Dani a mai spus: „Cu mama mea. Seamănă foarte mult cu bunica lui”.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți

Despre un al doilea copil, modelul a mai spus: „Eu știu că vă doriți să fim și mai obosiți de atât, mulțumim, dar e ok! Deocamdată e ok, suntem suficient de obosiți”. Iar, în final, perechea a fost întrebată care este secretul relației lor. „Că las eu de la mine”, a glumit moderatorul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Gabriela Prisăcariu, declarație neașteptată despre Dani Oțil: „Dacă înțelegeți ce zic”

Citește și: Gabriela Prisăcariu a răbufnit. „Dacă vă convine, bine, dacă nu, la fel de bine”

Citește și: Gabriela Prisăcariu, ironie la adresa Mihaelei Rădulescu. „Scuze”

Citește și: Din ce motiv a slăbit Gabriela Prisăcariu „foarte tare”. „Am luat foarte multe pastile”

Deși nu se ascund în vreun fel, cuplul este destul de discret în ceea ce privește relația lor. Publică adesea fotografii împreună, însă rareori oferă detalii din viața de cuplu.

Despre nuntă, Dani spunea anul trecut: „Nu a fost o nuntă, a fost un teambuilding. Din 42 câți am fost noi, plus fiecare cu cine a venit, am fost doar rudele noastre și voi (n.red.: cei din platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”). Accept toate răutățile, vă anunț că este tot așa, și căsătorit, și nu. Eu de ce nu am liber azi de la muncă?”.

Foto: Instagram, Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!