Dana Rogoz și copiii ei au COVID-19. „Am intrat în modul alertă”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 01 martie 2022, 13:10

Dana Rogoz (36 de ani) și copiii ei, Vlad Luca (7 ani) și Lia Elena (1 an), au COVID-19. Soțul actriței, regizorul Radu Dragomir (55 ani), este, până la acest moment, negativ. Dana și Radu formează un cuplu din iunie 2004 și s-au căsătorit 8 ani mai târziu, în 2012.

Dana Rogoz și copiii ei au COVID-19. „Am intrat în modul alertă”

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Salutări din izolare! Aseară târziu ne-au ajuns rezultatele testelor PCR. Lia, Vlad și cu mine suntem pozitivi, Radu e (încă) negativ. Pare că de data asta nu am mai scăpat. Lia e singura cu simptome clare de COVID-19. Vlad nu are nimic momentan”, a scris actrița pe Instagram.

„Eu, sincer, de marți seara, de când Lia a început să aibă febră mare, am intrat în modul alertă și nu am mai fost foarte atentă la cum mă simt. Simt o amețeală, o oboseală și cam atât. Dar acum problema mea e alta: azi e ziua lui Radu, așa că trebuie să mă organizez cu o comandă de tort și lumânări livrate la poartă. 🤪 Pe curând!”, a încheiat.

La începutul lunii, fiica actriței s-a lovit la mâna dreaptă. Deși inițial i s-a zis că nu are nevoie de ghips, ulterior medicii s-au răzgândit. „Îngerașul s-a lovit la o aripă. Off… ❤”, a scris Dana Rogoz în dreptul unei imagini cu Lia cu mână în ghips.

Dana Rogoz și copiii ei au COVID-19. „Am intrat în modul alertă”

Anterior, actrița scria: „Lia mea e puțin supărată acum, căci a căzut și s-a lovit la mâna dreaptă. Dar tocmai ce am ieșit de la spital și vestea bună e că nu necesită ghips. Nu e nimic grav, ci trebuie doar să avem grijă să își revină încet – încet. Azi își mânca supa cu mâna stângă și își ținea paharul cu dinții, ca să nu își folosească dreapta. Și-o proteja, micuța. Of”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dana Rogoz a spus care au fost ultimele cuvinte ale tatălui ei înainte de a se stinge din viață

Dana Rogoz, despre decesul tatălui ei: „Starea lui s-a degradat foarte repede”

Dana Rogoz și-a lăsat cu lacrimi în ochi fiica la creșă: „Suntem în etapa de acomodare”

Dana Rogoz, replică pentru Olivia Steer în mediul online? „Aveți grijă de voi și de femeile din viața voastră”

Între Dana și soțul ei este o diferență de vârstă de 19 ani. „Este o diferență doar pe hârtie, sincer. (…) Ceea ce mă bucură cel mai mult este că, în continuare, Radu îmi este și cel mai bun prieten. Ne cunoaștem atât de bine, încât discuțiile noastre, pentru cei din jur, par de cele mai multe ori eliptice și fără sens. Când mă gândesc la el, parcă mă gândesc la mine, și invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubește”, mărturisea actrița cu ceva timp în urmă.

Dana Rogoz și Radu Dragomir s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, în care Dana juca și pe care Radu îl regiza. „Nu a fost dragoste la prima vedere, aveam amândoi alte relații, dar a fost întotdeauna o relație foarte bună din punct de vedere profesional. Au fost povești care s-au încheiat și altele care au început. (…) Noi am crezut foarte tare în ce trăiam și trăim și acum”, mai spunea Dana Rogoz în 2021, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!