Dan Negru și-a făcut cont de TikTok și îi ironizează pe utilizatorii platformei: „Așa apar analfabeții funcțional”

De Unica.ro, pe

Dan Negru a anunțat pe conturile sale de pe rețelele de socializare că și-a făcut și cont de TikTok și a ținut să împărtășească fanilor săi ce părere are despre această platformă.

Dan Negru le-a împărtășit fanilor săi opinia despre una din cele mai utilizate platforme la nivel global în momentul de față, TikTok.

Ce părere are Dan Negru despre TikTok

Deși este foarte activ pe conturile sale de Facebook și Instagram, acolo unde postează aproape zilnic despre diferite probleme cu care România se confruntă, celebrul prezentator nu avea până acum și cont pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare ale momentul, TikTok.

Verdictul lui Dan Negru nu este deloc unul favorabil, întrucât prezentatorul consideră TikTok-ul drept este cea mai bună formă de cenzură, în care informația din abundență sporește apariția „anafabeților funcționali”.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Dan Negru: „Abundența este cea mai bună cenzură”

„Cea mai bună cenzură e abundența! Mi-am făcut TIk Tok și clipurile pe care le-am urcat sar de juma de milon de vizualizări. Nu cred în cifrele lor, dar acum sunt sigur că analfabetismul funcțional (știi să citești, dar nu înțelegi ce citești) nu e o eroare a școlii, ci un simptom al lumii din jur. Tik Tok și tot social media nu fac nicio legatură între un clip și altul, între o informație și alta. Așa apar analfabeții funcțional care nu știu să facă nicio legătură între informații!”, a scris Dan Negru, pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Curiozitatea este cea care l-a împins pe Dan Negru să testeze și această nouă platformă atât de răspândită mai ales în jurul tinerilor.

„Și așa a apărut cea mai bună cenzură cu miliarde de analfabeți care nu înțeleg nimic din milioanele de informații. Cea mai bună cenzură nu-ți interzice nimic. Dimpotrivă, îți oferă prea multe. Abundența e cea mai bună cenzură!”, a mai adăugat prezentatorul.

Dan Negru este fără îndoială una dintre figurile emblematice ale televiziunii din România. „Regele Audiențelor”, așa cum a fost numit în repetate rânduri de presa din România și din Republica Moldova, și-a încheiat colaborarea de peste 20 de ani cu cei de la Antena 1, iar în prezent moderează game show-ul de mare succes „Tu urmezi” de la Kanal D.

Sursa Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!