Cuplul de la Insula Iubirii 2018 care a făcut deja nunta

De Unica.ro pe
Insula Iubirii 2018 se anunță a fi un sezon interesant. Cu toate că emisiunea nu a început de foarte mult timp, lucrurile au evoluat rapid - mult mai rapid ca în sezoanele anterioare, dacă ținem cont de faptul că unul dintre concurenți, Gabi, a fost ispitit în mai puțin de 24 de ore de la sosirea pe insulă. 

Insula Iubirii 2018. Cuplul care a făcut deja nunta deși nimeni nu le-ar mai fi dat vreo șansă

Cu toate că majoritatea cuplurilor prezente la Insula Iubirii 2018 și-au dat seama că au probleme serioase în relație, iar concurentele au ajuns la concluzia că au ceva în comun, se pare că doi dintre participanți au trecut deja peste toată această dramă și s-au căsătorit în secret.

Este vorba despre Hannelore și iubitul ei, Bogdan. Hannelore Ulrich (26) şi Bogdan Ionescu (28) aveau o relație de peste 6 ani când au ajuns la Insula Iubirii, iar după emisiune urmau să se căsătorească, având totul pregătit, chiar și invitațiile trimise.

Hannelore si Bogdan la Insula Iubirii 2018

Hannelore și iubitul ei, Bogdan

Numai că în timpul emisiunii Bogdan s-a apropiat foarte mult de ispita Maria, iar Hannelore – deși nu a recunoscut – s-a cam îndrăgostit de Andi.

Hannelore si ispita Andi la Insula Iubrii 2018

După ce Bogdan a mărturisit că el s-ar vedea singur, având și un plan B, plecarea în America, Hannelore a început să plângă și s-a simțit trădată de bărbatul pe care îl iubea de atâția ani. Însă nu era prima oară când Bogdan o făcea să sufere, pentru că în spatele camerelor de filmat, tânăra le-a mărturisit producătorilor emisiunii că a fost înșelată de iubit și că ultima oară s-a împăcat cu el chiar în ultima noapte, înainte de plecarea în Thailanda.

Rămâne de văzut cum va evolua povestea lor la Insula Iubirii 2018, pentru că emisiunea nu s-a încheiat încă, însă Hannelore s-a cam dat de gol pe o rețea de socializare, iar un detaliu le-a atras atenția fanilor emisiunii – verigheta. Se pare că în ciuda infidelităților și a declarațiilor lui Bogdan, cei doi s-ar fi căsătorit până la urmă, la întoarcerea în România, așa cum era planul lor inițial.

Hannelore cu verigheta Insula Iubrii 2018

Un alt amănunt care susține ideea că cei doi s-ar fi căsătorit imediat după emisiune este o fotografie pe care tot Hannelore a publicat-o pe Facebook în care se vede o rochie de mireasă, desi nu se știe dacă aceasta a fost sau nu rochia pe care ea a purtat-o în ziua nunții.

Hannelore Insula Iubirii 2018 mireasa

Și, nu în ultimul rând, în ciuda faptului că are o mulțime de fotografii pe rețelele de socializare, Bogdan apare în majoritatea dintre ele cu mâna stângă în buzunar. Însă analizate cu atenție, într-una dintre ele se poate vedea că și el poartă verighetă.

Bogdan de la Insula Iubirii 2018 cu verigheta casatorit

Foto: facebook.com/bogdan.jonescu și facebook.com/elleonor.aylin

Vezi și – Mirela de la Insula Iubirii 2018, într-o relație cu un alt concurent? Cum s-au fotografiat cei doi

Vezi și – Mirela de la “Insula iubirii” are o poveste de viață dramatică. De ce a făcut 4 ani de închisoare

Vezi și – Bianca de la Insula Iubirii 2017 e de nerecunoscut, după mai multe intervenții estetice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro