Cum trece Andreea Bălan peste despărțirea de Tiberiu Argint

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 12:00

Andreea Bălan (37 de ani) și Tiberiu Argint (37 de ani) au format un cuplu din mai 2020 până în septembrie 2021. Perechea s-ar fi despărțit în urmă cu o lună. Tiberiu este fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint (39 de ani) și managerul de vânzări al unei companii daneze de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Cum trece Andreea Bălan peste despărțirea de Tiberiu Argint

Potrivit Cancan, Andreea și Tiberiu s-ar fi certat frecvent în ultima vreme, luând ulterior decizia de a se despărți. În plus, surse apropiate celor doi au dezvăluit că bărbatul nu era nici dornic să-și oficializeze relația cu solista, nici foarte apropiat de fiicele acesteia. Andreea are două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani), din fosta relație cu actorul George Burcea (33 de ani).

Cum trece Andreea Bălan peste despărțirea de Tiberiu Argint

Andreea și George au format un cuplu timp de 4 ani și jumătate. Fosta pereche s-a căsătorit civil în august 2019 și s-a separat patru luni mai târziu, în martie 2020. Divorțul dintre cei doi s-ar fi încheiat. În prezent, actorul formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub.

Andreea Bălan se află acum în vacanță în Egipt cu fiicele și cu mama ei. „Mișcă-te cu grație, fii senzuală, fii feminină și puternică”, a scris artista în dreptul celei mai recent postări din vacanță. „Fata mea, ești prețioasă!! Cine nu știe să te iubească, să-i fie de bine! Tu poți și singură, mereu ai putut!! ❤️”, i-a comentat o urmăritoare.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Fiica Andreei Bălan a împlinit 2 ani! În aceeași zi, artista „a primit o a doua șansă la viață”

Andreea Bălan, declarații cutremurătoare despre stopul cardio-respirator suferit

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

În mai 2021, pentru aniversarea unui an de relație, Andreea și Tiberiu au fost în vacanță în Dubai. „Am stat într-un loc foarte frumos, exclusivist. Am ales niște locuri frumoase împreună și mi-a plăcut tot ceea ce am văzut. Vreau, de data aceasta, să fim discreți. Important este că ne iubim, ne respectăm și că trăim lucruri frumoase împreună”, spunea Andreea atunci.

Deși până acum a vorbit mereu deschis despre relațiile sale, Andreea vrea să-și țină viitoarele povești de dragoste doar pentru ea. „Nu îmi mai fac planuri în viața personală. Sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită”, spunea Andreea Bălan în 2020, în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție. Învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu, mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu”, mai spunea Andreea Bălan la începutul anului 2021, în emisiunea „Star Matinal”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!