Cum se simte Marina Voica după intervenția chirurgicală pe cord: „În ultimul moment am fost operată”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 mai 2021, 14:59
Marina Voica a suferit recent o intervenție chirurgicală de urgență pe cord. Artista în vârstă de 84 de ani a vorbit în emisiunea Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, despre starea ei și modul în care medicii i-au salvat viața. 

Marina Voica, una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică ușoară din România, a fost operată pe cord la o clinică privată din Brașov. Artista a fost externată șapte zile și a continuat recuperarea acasă, la Breaza.

„Sunt acasă, la Breaza. Cel mai bun doctor chirurg din această țară mi-a deschis și mi-a scos inima, a pus-o în palmele lui, inima bătea fără să se oprească și a făcut din ea minune, a făcut-o aproape nouă. Nu a durat operația foarte mult și iată-mă acum, operată cu mare succes! Îi mulțumesc din tot sufletul domnului doctor că a ținut inima mea bătând în palmele lui minunate. Am fost operată în cea mai bună clinică din Brașov”, a spus Marina Voica în emisiunea lui Cristi Brancu.

Solista are probleme cardiace de mai mulți ani, iar operația la inimă a venit în ultimul moment, după cum a mărturisit Marina Voica, potrivit Libertatea.ro.

Marina Voica: „În ultimul moment am fost operată”

„După 7 zile am fost externată și am continuat recuperarea acasă… A fost greu, eu sunt singură… Eu sunt cardiacă mai de mult, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața. Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă. La un moment dat mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală.

În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, și am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu. Operația nu a durat mult, fiindcă doctorul se grăbea să mai curețe și partea dreaptă a inimii, trebuia să lucreze foarte repede, am auzit că numai 3 ore… Acasă stau singură, eu fac totul cu grijă. Cred că la mine e mai curat acum, decât când eram sănătoasă”, a mai spus ea.

Citește și: Oana Zăvoranu, adevărul despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit”

Instagram versus realitate: Cum arată Jennifer Lopez în costum de baie la 51 de ani

Oana Zăvoranu, declarații surprinzătoare despre Oana Roman

Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

Cum se simte artista după intervenția chirurgicală

Chiar dacă a mai slăbit și nu are poftă de mâncare, artista face mișcare zilnic.

„Eu trebuie să mă mișc și sunt obligată să mă mișc după operație, nu trebuie să stau. Eu mă simt mai bine când mă mișc. Trebuie să ai foarte multă voință. Grădina mea este superbă! Am putere să am grijă și de una și de alta. Încă nu mi-a revenit pofta de mâncare, am slăbit foarte mult.

Mașinuța mea mă așteaptă, am pornit-o la prima cheie, încă pot să conduc, sunt aptă, doctorul mi-a dat voie, dar parcă nu îmi vine”, a mai povestit Marina Voica.

De ce nu a devenit niciodată mamă

Artista a aflat încă din adolescență că suferă de o afecțiune a inimii. Medicii i-au spus că, în cazul ei, problemele cardiace i-ar fi putut fi fatale în cazul unei sarcini, relatează Wowbiz.

Marina Voica a mărturisit că, din momentul în care a aflat că nu poate deveni părinte, a eliminat din suflet orice dorință maternă și s-a concentrat pe cariera sa muzicală.

Vedeta face parte din generația de aur a muzicii pop-soul românești, alături de Margareta Pâslaru, Aurelian Andreescu, Dida Drăgan, Dan Spătaru, Corina Chiriac, fiind și o stea a emisiunilor de divertisment.

După absolvirea Facultății de Finanțe și Credit de la Moscova, unde l-a cunoscut pe Marcel Voica, fostul ei soț, artista s-a stabilit definitiv în România. După separarea de primul ei soț, artista s-a căsătorit cu medicul cardiolog Viorel Teodorescu.

Viorel Teodorescu s-a stins din viață în anul 1981, la doar 41 de ani. Marina și Viorel și-au fost alături timp de 17 ani. Artista a devenit cunoscută după lansarea sa în emisiunea Tinere talente a lui Valeriu Lazarov, de la TVR, cu piesa Pe aripa vântului, lansată în 1960.

În 2013, Marina Voica a primit din partea Casei Regale a României Ordinul Coroana României în grad de Cavaler. Decorația a fost înmânată de Alteța Sa Regală principesa Moștenitoare Margareta a României.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!