Cum se simte Benone Sinulescu după 2 săptămâni de la externarea din spital

De Unica.ro, pe

Benone Sinulescu (84 de ani) a fost externat joi, 22 iulie, din Spitalul Județean Arad, după aproape două săptămâni de la internare. Interpretul de muzică populară ar fi fost găsit inconștient în casă în cursul zilei de 8 iulie. Soția artistului, Elena Sinulescu, a fost acuzată de fostul impresar al acestuia, Ionuț Pavel, că nu-l îngrijește corespunzător.

Cum se simte Benone Sinulescu după 2 săptămâni de la externarea din spital

Potrivit Elenei, însă, solistul nu a fost găsit inconștient în casă, ci a căzut și nu a dorit să fie dus la spital. La momentul acela, cântărețul a fost internat într-un centru paleativ. Ulterior, Benone Sinulescu a fost transferat la spital în Arad. Recent, Valentin Guia, prietenul artistului, a declarat pentru România TV:

Cum se simte Benone Sinulescu după 2 săptămâni de la externarea din spital

„Dumnezeu ne iubește! Rugați-vă și vă dau și vești bune. Nea Beni iese pe afară, se plimbă, el a ales propria lui opțiune, să treacă și să rămână pe medicamente, medicii i-au dat și varianta operației. Nea Beni, consultând-se cu familia, a ales medicația și dă rezultate.

Atâta timp cât melodiile lui și lucrurile sfinte din patrimoniul acestui neam [rămân], nea Beni va trăi veșnic. Nea Beni vă iubește pe toți, cu mânuțele alea va mai întoarce roata. Tatăl Ceresc ne iubește și ni-l mai lasă aici să ne mai bucure sufletele”.

Citește și:

De ce nu au Benone Sinulescu și soția lui, Elena, copii: „Nu avem copii, ea a…”

Irina Loghin nu a mai vorbit cu Benone Sinulescu de doi ani. Ce spune solista despre soția artistului

Carmen Harra, previziuni despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Fostul impresar al solistului, Ionuț Pavel, dezvăluia pe 12 iulie că Raed Arafat i-ar fi propus Elenei Sinulescu să meargă să-l opereze pe artist la Timișoara, însă aceasta a refuzat. 

„Cea mai mare problemă, de fapt asta cauzează starea aceasta a lui, este că o arteră care hrănește creierul este 80% astupată și o arteră coronară e aproape astupată. El trebuie operat de urgență”, a spus Pavel, în emisiunea La Măruță.

„Se încearcă de 24 de ore aducerea lui la Timișoara pentru a fi operat, dar, și este prima dată când o spun pentru că am încercat să o protejez, dar din clipa asta nu mai pot, soția dânsului se opune tuturor celor din acest departament de situații de urgență să fie dus la Timișoara”, a continuat atunci.

Contactată de echipa emisiunii TV, soția artistului a declarat: „Îmi doresc discreție totală. Nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să-i respectăm suferința. Când va fi cazul și se va face mai bine, o să vorbiți chiar cu el.

Deocamdată nu dau nicio reacție la presă. Și-așa s-au dat informații eronate și eu nu mai doresc să intru în polemici, am alte preocupări. Mă interesează starea lui de sănătate și atât. Se simte mai bine, atât pot să vă spun”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!