Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră a soțului ei

De Unica.ro, pe

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil în decembrie 2019. Împreună au un fiu, Zian, născut pe 16 noiembrie 2021. Din fosta relație, antrenorul de fitness mai are un fiu, Milan, în vârstă de 5 ani.

Roxana și Milan au o relație specială. În mediul online, fosta asistentă TV este adesea întrebată ce relație are cu fosta parteneră a lui Dragoș.

Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră a soțului ei

„Nu avem de împărțit decât copilul. Avem o relație normală, ne scriem/sunăm să știm ce face Milan și atât. E perfect normal să știe ce face Milan când e la noi și invers. Nu e niciun război între noi, dacă asta macină pe cineva”, a scris Roxana Vancea pe Instagram.

Roxana și Dragoș se pregătesc pentru botezul lui Zian, care va avea loc la sfârșitul lunii mai.

Cum se înțelege Roxana Vancea cu fosta parteneră a soțului ei

„Botezul va avea loc la sfârșitul lui mai. Cel mic a fost cu colicii, apoi a fost răcit, am tras cu o bronșolită, apoi am intrat în Postul Paștelui”, a declarat Roxana Vancea, pentru Impact.

„Vreau să fim doar cu familia, la biserică, apoi să facem o masă cu apropiații”, a mai spus despre botez. „Eu am 5 oameni la botez. Pot să-i duc și la picnic”, a mai glumit pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce probleme de sănătate a avut fiica lui Vladimir Drăghia. „S-a făcut bine”

Iulia Albu, ironii la adresa Andreea Bănică: „Avem o problemă”

Ioana Ginghină nu va îmbrăca rochia de mireasă pentru a treia nuntă

Perechea a ales nașii bebelușului.

„Nașă o să fie sora mea și naș Ranbir, prietenul lui Dragoș”, declara Roxana în noiembrie 2021, pentru VIVA!.

„Nu o să facem nunta odată cu botezul pentru că vreau să mă văd îmbrăcată în rochie de mireasă. Îmi doresc foarte mult asta. Vreau o rochie simplă. Nu ne-am gândit încă la cum o să arate totul, cert este că o să se întâmple curând”, mai explica Roxana Vancea anul trecut, la Antena Stars.

De curând, pentru Playtech, antrenoarea de fitness a mai declarat:

„La nuntă vom facem cu toți prietenii. Să mai crească cel mic să putem să ne organizăm. Suntem legați de mâini și de picioare, momentan nu am stabilit când o vom face”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!