Cum își petrece timpul Nicole Cherry în autoizolare

De Unica.ro, pe
Nicole Cherry se află în autoizolare, alături de iubitul său și de pisică și spune că are foarte multe activități, deși nu au ieșit din apartament.

M-am autoizolat cu prietenul meu și cu pisica mea. Mă tot gândeam să îi iau o lesă și să plimb și eu pisica. Am tot felul de activități în perioada asta – filmez foarte mult, îmi fac poze, pentru că trebuie să strâng destul de mult material, dar sunt bine, pentru că mă scoate din monotonie“, a spus Nicole în discuția de azi pe video call cu Adela Popescu și Cove, gazdele emisiunii „Vorbește lumea“ de la Pro TV.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu, despre condițiile din autoizolare în Bali

Artista a spus că nu se plictisește în casă. „Da, gătesc, fac curat – fac curat cred că în fiecare minut, găsesc eu câte ceva de strâns. Semăn cu mama, și ea strânge în fiecare moment. Încercăm tot felul de jocuri online, gătim, cântăm, ne-am luat un set de poker. Vreau să cumpăr Monopoly.“

nicole cherry si iubitul

În plus, deși au o săptămână de când n-au mai ieșit din casă, Nicole a dezvăluit că au suficiente provizii, dar și un stoc de… medicamente, în caz de urgențe. „Dacă îți arăt farmacia mea din casă, am de toate, nu există ceva să nu am“, a recunoscut artista. „N-am mai ieșit de o săptămână. Frigiderul e plin. Am luat de toate. Cu făina fac clătite. Nu mănânc pâine, doar pâine integrală, și aceea ține mai mult.

Vezi și:  EXCLUSIV: Moment amuzant la Asia Express! Florin Ristei: „Speak a crezut că e atacat de leu“

Chiar înainte să se decreteze stare de urgență și să rămânem izolați la domiciliu, Nicole și iubitul său se pregăteau să se mute într-un spațiu mai mare, însă planurile le-au fost puse în așteptare: „Suntem în plină mutare, acum e dezordinare totală, sunt cutii peste tot, haine peste tot. În apartamentul în care o să ne mutăm ne-am făcut foarte multe locuri de depozitare. Mă rog să fie totul bine, momentan nu putem să ne mutăm.“

Foto: instagram.com/nicolecherry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!