Cum gestionează Nicole Cherry anxietatea după naștere

De Unica.ro, pe

Nicole Cherry (23 de ani) și logodnicul ei, Florin Popa (31 de ani), au devenit părinții unei fiice, Anastasia Maria, pe 27 noiembrie 2021. De curând, în mediul online, solista a vorbit despre ce o ajută pe ea să evite stările de anxietate.

Cum gestionează Nicole Cherry anxietatea după naștere

„Nu sunt anxioasă! Am perioade în care nu mă simt prea bine, dacă sunt foarte încărcată și nu pot sta cu familia mea. Eu cred că am o viață echilibrată. Am puțin din toate și, cumva, nu pic într-o latură din asta anxioasă. Și am avut parte și de părinți care m-au susținut de fiecare dată, oameni care mi-au fost alături. Cred că asta contează foarte mult în viața unui om”, a declarat solista.

Întrebată ce temeri are în ceea ce o privește pe fiica ei, Nicole a mai spus: „Clar, mi-e teamă să nu răcească, să nu se complice în ceea ce privește sănătatea. Vreau să pot să-i dau educația pe care eu am primit-o de la ai mei. Fac față (n.red.: momentelor dificile, copleșitoare) pentru că mi-am dorit acest copil. Știam cu ce încărcătură emoțională vine rolul de mamă și, din acest motiv, cred că am trecut cu brio și peste perioada de lăuzie și așa mai departe”.

Tot luna aceasta, cântăreața a spus cum s-a schimbat relația dintre ea și Florin după nașterea fiicei lor.

„Clar, în momentul în care două persoane mature își doresc un copil și se înțeleg, acest lucru le unește. Depinde foarte tare și de starea psihică a mamei și de cum percepe tatăl”, a povestit solista pentru Playtech.

„Noi nu am avut niciun fel de problemă. Florin m-a salvat din multe episoade mai puțin bune de când suntem împreună. Da, a fost ca o ancoră. De fiecare dată când am o problemă știu că am pe cine să mă bazez. Nu îmi este frică să merg la drum cu el”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum i-a spus Nicole Cherry iubitului ei că vor deveni părinți

Nicole Cherry iubit Florin Popa fiicaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Cum a fost Nicole Cherry cerută în căsătorie. „A fost ceva spontan”

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

Între artistă și logodnicul ei este o diferență de vârstă de 8 ani, diferență pe care Nicole o consideră un avantaj. „Până să fiu cu el, am mai avut așa mici copilării cu băieți care erau de vârsta mea și, sincer, nu mă regăseam”, mărturisea Nicole în trecut.

„Când eram de aceeași vârstă, mereu simțeam că eu sunt mai matură. Și de data asta chiar simt că e ceva potrivit. Adică e matur cât să poată să mă înțeleagă și câteodată să îmi facă și copilăriile, adică e frumos”, a încheiat atunci.

Nicole Cherry, judecată pentru vârsta la care a decis să devină mamă

„Am simțit că oamenii se bagă prea mult în viața unui om, mai ales când nu li se cere părerea. Pentru un copil ești pregătit tu, ești pregătit cu mintea ta, corpul tău, sufletul tău. Până la urmă, nimeni nu are cum să îți zică vreodată dacă ești pregătit pentru acest lucru, tu o simți. Eu am simțit acest lucru”, a mai declarat Nicole Cherry pentru Playtech.

„M-au supărat unele mesaje, au fost puțin deplasate și am avut parte de niște păreri pe care nu le-am cerut. Totuși, asta face parte din viața unui artist, viața unei persoane publice. Uneori ai parte de niște mesaje pe care nu le dorești și de niște păreri pe care nu le ceri. Cumva m-am obișnuit”, a continuat.

„Bineînțeles, mai sunt și perioade în care mă mai enervez, mai fac un story și mai spun unele lucruri fără rea intenție, ci pur și simplu pentru că mă enervez. În general, eu sunt împăcată cu tot ce am făcut în viață. O să mă mai enervez, dar asta nu înseamnă că o să schimb lucruri dacă sunt sigură pe ceea ce vreau să fac”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!