Cum arată Laura Andreșan acum, la 40 de ani

De Unica.ro, pe

La începutul anilor 2000, Laura Andreșan era una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Supranumită “Profa de sex”, Laura intrase în atenția presei mondene datorită aventurilor pe care le-a avut cu diferite persoane publice de la noi. În plus, Andreșan lansase în mediul online un videoclip porno, intitulat “Muntele Venus”.

Pe la mijlocul anilor 2000, Laura a decis să devină psiholog și și-a făcut un blog pentru mame și copii.

În 2008, Laura Andreșan s-a cuplat cu cântărețul Grasul XXL (pe numele real Dragoș Nichifor), iar 11 ani mai târziu cei doi au devenit părinții unei fetițe. În 2020, după o relație de 12 ani, Laura și Grasu XXL au anunțat că se despart. Vestea despărțirii la un an după ce deveniseră părinți a surprins opinia publică, iar cei doi nu au dat foarte multe detalii legate de motivul rupturii dintre ei.

Cum arată Laura Andreșan acum, la 40 de ani

Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile – a transmis Grasu XXL la momentul respectiv.

Citeşte şi: Antonia: „Mi-e rușine să vorbesc în română. N-o să mai vorbesc la televizor!”

Citeşte şi: Meniul zilnic care l-a ajutat pe actorul Valentin Rupiță să slăbească 25 kg în șase luni

Citeşte şi: Gemenii Alinei Laufer au împlinit un an. Nathaniel și Davina s-au născut prematur

Citeşte şi: S-a aflat! De ce s-au despărțit Laura Andreșan și Grasu XXL, după o relație de 12 ani și un copil

La scurt timp după despărțire, Laura a vorbit despre infidelitate:

Timp de două ore o să vorbim despre tot ce implică trauma infidelității, cum o putem depăși, când merită să încercăm să salvăm relația, ce este de făcut atunci când căminul nu mai poate să fie reparat, cum am parcurs eu acest travaliu, și ce repercursiuni există din lupta cu demonul trădării – a scris Andreșan pe blogul ei.

Acum, la vârsta de 40 de ani, Laura Andreșan își ocupă timpul exclusiv cu creșterea feției și este mereu prezentă în spațiul public virtual promovându-și blogul de care se ocupă. Vezi cum arată astăzi fosta “profă de sex” în galeria foto de mai sus.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!