Cum a răspuns Alexandra Stan când a fost întrebată dacă a divorțat

De Unica.ro, pe

Alexandra Stan (32 de ani) și Emanuel Necatu (35 de ani) s-au căsătorit în secret în primăvara anului acesta. Din septembrie 2021, Alexandra nu-și mai poartă nici verigheta, nici inelul de logodnă. În plus, solista a șters de pe Instagram toate fotografiile de la nuntă.

Cum a răspuns Alexandra Stan când a fost întrebată dacă a divorțat

În august 2021, invitată în podcastul lui Damian Drăghici, solista a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit soție. „E bine. E greu, îți dai seama, nu e ca și cum nu ești căsătorit. E frumos. Eu mi-am dorit dintotdeauna să am o relație serioasă”, a spus Alexandra Stan.

Cum a răspuns Alexandra Stan când a fost întrebată dacă a divorțat

„De-asta, cu toți bărbații cu care am fost, am avut relații lungi. Trei relații lungi am avut. Îmi doresc foarte mult o familie. Îmi doresc să fiu mamă, îmi doresc să fac copii. Mie îmi place mult asta. Am crescut în casă cu bunica, mama, tata, sora mea, suntem mulți”, a încheiat atunci.

Recent, în mediul online, Alexandra a fost întrebată de un fan dacă a divorțat. Ca răspuns, Alexandra și-a arătat mâna stângă fără verighetă și fără inel de logodnă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandra Stan, pregătită să devină mamă? „Ne doream să întemeiem o familie”

Cătălin Măruță, despre conflictul cu Alexandra Stan: „Mă deranjează oamenii care nu sunt corecți”

Alexandra Stan, mărturii neașteptate: „[…] mi-a fost trădată încrederea de către un bărbat”

De la bun început, solista a făcut clar faptul că Emanuel nu-și dorește ca ea să vorbească despre el presei sau pe rețelele sociale.

La scurt timp de la nuntă, Alexandra a fost fotografiată de către paparazzi fără verighetă. Atunci, întrebată dacă între ea și Emanuel ar exista probleme, artista a declarat pentru VIVA!: „E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place”.

Foto: Instagram; VIVA!/Oltin Dogaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!