Cu ce se ocupă Mihai Găinușă după retragerea de la „Cronica Cârcotașilor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 14:32

Mihai Găinușă (50 de ani) a găzduit, alături de Șerban Huidu (45 de ani), din 2000 până în 2014, emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, la Prima TV. În anul 2010, echipa de producție a emisiunii a fost dată în judecată pe motiv că ar fi copiat formatul show-ului italian „Striscia la Notizia”.

Producția din Italia este de asemenea o parodie, are doi prezentatori și cele două „bebelușe”, numite „veline”. „Striscia la Notizia” a avut premiera în anul 1988 și încă se mai difuzează.

Mihai Găinușă

Cu ce se ocupă Mihai Găinușă după retragerea de la „Cronica Cârcotașilor”

În prezent, „Cronica Cârcotașilor” este găzduită de Ioana Petric și de Codruț Kegheș. Mihai Găinușă s-a retras din echipa show-ului în anul 2014.

„Nu mai vorbim din 2015, după un an de la plecarea din Cronică, când bătusem palma să revină în emisiune. În ziua în care era pregătit totul pentru filmarea promo-ului, Găinușă întârzia. Erau zeci de oameni care îl așteptau. Îl sun: «Mișule, unde ești?». «La Disneyland, am uitat să îți spun că nu mai revin!»”, declara Șerban Huidu cu ceva timp în urmă, pentru Impact.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Logodnica lui Geo Rotariu, Bianca Tudor, a pierdut sarcina în luna a șaptea. Modelul urma să nască în decembrie

Larisa Udilă și soțul ei au fost la un pas de despărțire. Ce compromis a făcut modelul pentru a-și salva relația

Gina Chirilă a fost drogată într-un club din China. „Mi s-au pus droguri în băutură”

După retragere, Mihai a revenit la prima lui pasiune, radioul. În prezent, Mihai găzduiește matinalul de la Național Fm, alături de Oana Paraschiv.

„Principalele ingrediente ale matinalului sunt dialogurile dinamice și „efervescente” dintre realizatori, telefoanele în direct cu ascultătorii, invitații din diferite domenii, atât din industria românească de muzică, cât și bloggeri, reprezentanți ai unor organizații de voluntariat, oameni pasionați și artiști”, se arată pe website-ul radioului.

„Practic, cea mai mare parte a vieții mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni. Le mulțumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producție TV. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și care m-au chemat să fac performanță aici”, spunea Mihai la momentul retragerii de la Cronică.

„Mulțumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Și vă asigur că am rămas în relații excelente cu oamenii de aici”, a încheiat atunci.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!