Cristina Șișcanu, dezvăluiri șocante despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 04 iunie 2019, 18:42
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Petra, în vârstă de 2 ani. Fostul prezentator de televiziune a mai punctat înainte un mariaj de 14 ani cu Mihaela, de profesie PR, în urma căruia au rezultat doi copii, Ștefania, în vârstă de 22 ani, și Filip de 16 ani.  

Mădălin Ionescu a câștigat în instanță custodia celor doi copii ai săi, însă, se pare că soția sa nu și-a dorit niciodată nimic mai mult sau, cel puțin, asta lasă să se înțeleagă atitudinea rece și rezervată pe care o afișază în relația cu aceștia. Ei bine, atribuțiile de mamă i-au revenit Cristinei Șișcanu, care s-a ocupat cu bucurie de creșterea și educația copiilor săi vitregi. Jurnalista a făcut niște dezvăluiri șocante, atât despre problema gravă de sănătate cu care se confruntă Filip și traumele trăite de acesta, cât și despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu în cadrul emisiunii sale online, emisiunii “Cristina Șișcanu Show”: “E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri șocante despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei… Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş”, – a declarat Cristina Șișcanu, relatează wowbiz.ro.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri șocante despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu

Vezi mai multe imagini cu Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu și copiii în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!