Cristi Borcea are aceleași ritualuri de înfrumusețare ca soția sa. „Amândoi facem asta. Nu mi-e rușine!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 03 octombrie 2022, 17:34

Valentina Pelinel (41 de ani) a făcut o dezvăluire neașteptată legată de soțul ei, Cristi Borcea (52 de ani). Fostul model a participat recent la un eveniment pentru lansarea unui tratament injectabil de înfrumusețare. Acolo a mărturisit ce face ea pentru a se menține în cea mai bună formă.

Valentina a spus că folosește diverse produse pentru menținerea tinereții și sănătății tenului. Dar nu doar ea face acest lucru, ci și soțul ei. Măștile cosmetice sunt preferatele soților Borcea.

Îmi place să am grijă, îmi place să mă informez, să încerc produse noi, dar da, îmi place să am grijă de mine. Noi amândoi folosim, noroc că am și un soț care este foarte îngrijit și atunci facem lucrurile astea împreună.

Nu mi-e rușine să îmi pun o mască pe față, pentru că ne punem amândoi. Folosim măscuțe. Îmi plac foarte mult fiolele mie și după fiole dacă mai aplicăm un ser sau o cremă, dar fiolele la noi sunt sfinte în casă. Dacă se termină un produs, sigur l-a terminat soțul.

De obicei sunt extrem de organizată și întotdeauna dacă e aproape să se termine un produs, am grijă să fac refill-ul ca să zic așa. Amândoi folosim multe produse, am un soț foarte îngrijit – a declarat Valentina Pelinel pentru playtech.ro.

Cristi Borcea folosește măști cosmetice pentru înfrumusețare. Valentina Pelinel l-a dat de gol:

Pelinel și Borcea au dezvăluit public că sunt un cuplu în 2016, deși în presă se zvonea că ar fi fost împreună încă din 2010. Cei doi s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, în România, iar nunta religioasă a avut loc pe 30 septembrie 2019, în Ungaria. Valentina și Cristi Borcea au împreună un băiat – Milan (6 ani) și două fetițe gemene Indira Maria și Rania Maria (3 ani). În urmă cu câteva luni, fostul model și afaceristul au făcut separare de bunuri. Valentina spunea la momentul respectiv că și-a dorit acest lucru deoarece relația lor nu este bazată pe aspecte financiare.

Cristi Borcea folosește măști cosmetice pentru înfrumusețare. Valentina Pelinel l-a dat de gol: "Amândoi facem asta!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Noi avem separare de bunuri, eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. El ne creează toate condițiile mie și copiilor. Nu am ce să-i reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar la noi nu se rezumă nimic la bani. Eu deja eram un model de talie internațională cunoscut.

Citeşte şi: Ultimul mesaj al mamei din Găești care s-a spânzurat după i s-a înecat copilul în piscina casei

Citeşte şi: De ce s-a dus, de fapt, Laurențiu Reghecampf la vila din Snagov în ziua scandalului

Citeşte și: Adriana Bahmuțeanu a anulat nunta cu logodnicul ei, George. Ce se întâmplă între cei doi

Citeşte şi: Alexia Eram, agățată de un bărbat de 50 de ani. „S-a întâmplat în Dubai”

Că produceam bani nu e niciun secret. Aveam un apartament la New York și o vârstă la care, fără copii, puteam face ce vreau. Omul pentru care am ales să fiu aici era într-o situație dificilă, despre care eu știam. M-a prevenit că nu va fi ușor. Eu pe el l-am vrut. Am sacrificat tot și n-am greșit – a declarat Valentina, în cadrul unui podcast.

Tocmai pentru că mi l-am dorit pe el ca om, ca bărbat, mi l-am dorit ca tatăl copiilor mei și uite că suntem împreună, uniți și bine. Între noi nu există și nu a existat niciodată așa ceva (n.red.: interes financiar). Am fost uniți de la început, și la bine și la rău, și așa suntem și acum –a mai spus ea, citată de spynews.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!