Ce planuri are Cosmin Seleși după plecarea de la Antena 1. Actorul pregătește o surpriză pentru public

De Unica.ro, pe

La începutul acestui an, Cosmin Seleși (44 de ani) a luat o decizie prin care și-a uimit publicul, aceea de a părăsi trustul Antena 1, căruia i-a fost fidel timp de nouă ani. Inițial, oamenii s-au gândit că la mijloc ar vorba despre vreo concediere, însă lucrurile au stat cu totul altfel.

Un proiect foarte frumos (n.r. – show-ul “Te cunosc de undeva”), un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit… nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni interesanți, am avut o echipă fantastică. Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici.

Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine.”, i-a mărturisit Cosmin Seleși lui Cătălin Măruță, în podcastul pe care îl moderează.

Acum, actorul a declarat că analizează ofertele pe care le-a primit de când a plecat de la Antena 1. În ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora Cosmin Seleși ar urma să fie prezentatorul emisiunii concurs “Batem palma”, difuzat la Pro TV. “Batem palma” este un show menit să înlocuiască emisiunea “Ce spun românii”, prezentată de Cabral.


Citeşte şi: Alina Pușcaș, refuzată de o agenție de modele din cauza vergeturilor. „Nu voiam să deschid subiectul, dar o fac

Citeşte şi: Gabriela Cristea și-a făcut o nouă intervenție estetică. „E singurul loc care îmi dă bătăi de cap!”

Citeşte şi: Marina Almășan, după ce s-a spus că i-a luat partea lui Buhnici: „Îmi cer iertare față de femeile plinuțe afectate de poziția mea”

Citeşte şi: Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță, dar momentan nu știu nimic sigur despre ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață.

În plus, am început să facem filme cu Alin Panc și Văru Săndel, așa că avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în „Pup-o, mă, 2″ și la teatru – a dezvăluit Cosmin Şeleşi, în exclusivitate pentru Click!.

Foto – Facebook

Ce planuri are Cosmin Seleși după plecarea de la Antena 1. Actorul pregătește o surpriză pentru publicIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!