Cine este și cu ce se ocupă sora lui Emil Rengle

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 februarie 2022, 11:46

Emil Rengle (31 de ani) se află în atenția publicului din România și a presei mondene de mai bine de 4 ani, de când a devenit marele câștigător al show-ului “Românii au talent”. Dansatorul face acum parte din echipa Faimoșilor în emisiunea Survivor România 2022. Emil Rengle nu este singur la părinți, el are o soră mai mica, pe nume Dalma, care locuiește în Oradea, este angajată într-o fabrică, lucrează și ca manichiuristă și se ocupă și de studioul de dans pe care artistul l-a deschis în Oradea acum doi ani.

Rengle povestea în urmă cu câțiva ani că provine dintr-o familie modestă și încearcă să facă tot posibilul pentru a-i ajuta să aibă un trai mai bun.

Vezi cum arată sora lui Emil Rengle în galeria foto de mai jos.

Cine este și cu ce se ocupă sora lui Emil Rengle

Vreau să îi ajut pe ai mei, să le ofer un trai mai bun. Am o familie simplă, tata e taximetrist, mama e casnică în prezent, dar a lucrat la o fabrică de pantofi, iar sora mea, Dalma (29 de ani) e angajată într-o fabrică din Oradea.

Deşi condiţiile noastre de trai nu au fost excelente, am învăţat să fim uniţi, mereu ne-am găsit fericirea în lucruri simple pentru că dragostea învinge orice obstacol. Noi avem o relaţie deschisă, aşa că în viitorul apropiat ne vom aşeza cu toţii la masă şi vom decide ce vom face pentru noi – dezvăluia Emil Rengle, în 2018 după ce a câștigat show-ul ”Românii au Talent”.

Citeşte şi: De ce l-au dus părinții pe Emil Rengle la psiholog în copilărie: „Aveam 6-7 ani…”

Citeşte şi: Ce nu-i permite Andreea Raicu iubitului ei. „Nu există așa ceva!”

Citeşte şi: Ce i-au făcut Războinicii lui Relu Pănescu, după ce l-au trimis pe Insula Exilului

Citeşte şi: Oana Roman, depre comentariile răutăcioase pe care Isabela le face în public: „A vrut să se răzbune pe mine!”

Tot atunci, Emil Rengle a mai dezvăluit și cae a fost primul lui loc de muncă. Dansatorul a avut primul job la vârsta de 15 ani.

Aveam 15 sau 16 ani când m-am angajat prima dată. Puteai să te angajezi 4 ore pe zi. A fost o experiență mișto, să zic așa, că a trebuit să trec prin toate fazele. Prima oară când m-au angajat eram pe sală, adică ștergeam pe jos și ștergeam mesele și adunam tăvile, apoi, am intrat în bucătărie, unde puneam efectiv burgerul să se prăjească și cartofii, iar după aceea, am ajuns la casierie. Acolo deja luam contact cu oamenii, ceea ce îmi plăcea și eram cel mai fericit – a mai spus Rengle.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!