Oana Roman, depre comentariile răutăcioase pe care Isabela le face în public: „A vrut să se răzbune pe mine!”

De Unica.ro, pe

În urmă cu câteva luni, un clip cu Oana Roman și fata sa, Isabela, s-a viralizat în mediul online, după ce fetița o certa pe mama ei a mâncat trei felii de pizza, nu doar una așa cum susținea vedeta.

„De dimineață am mâncat o banană, la prânz Isa a vrut pizza și eu mâncat doar o feliuță din ea, iar diseară mai mănânc…”, moment în care Isabela a intervenit spunând: „Nu e adevărat! Ai mâncat trei!”. Oana Roman i-a replicat atunci Isabelei: „Nu e adevărat! Am mâncat una singură și încă o bucățică”.

Citeşte şi: Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt pentru vânzarea unor domenii viticole fără voia lui

Citeşte şi: ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Citeşte şi: Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația pe care o are cu fiul lui și al Anamariei Prodan

Citeşte şi: Surprize la Survivor România 2022. Doi concurenți, trimiși pe Insula Exilului: „Nu vor avea mâncare decât în anumite situații

Acum, fata lui Petre Roman a vorbit despre acel episod în podcast-ul “Fără filtre”, moderat de Alina Ionescu. Oana Roma a ținut să explice că nu este adevărat că atunci mâncase trei felii de pizza, așa cum spunea fiica ei. Oana spune că Isabela a spus acele lucruri din răzbunare, pentru că ei i s-ar fi interzis să mănânce mai mult.

Nu, nu am pus eu (n.r. – clipul) pe Instagram. A fost un live, care a fost făcut cu un an jumătate înainte de momentul în care a fost postat. Nimeni nu avea cum să înțeleagă, pentru că acel live a durat vreo oră și ceva, iar bucățica aia pe care acești oameni bolnavi psihic au scos-o, de fapt, era complet scoasă dintr-un context.

Ideea era așa: dacă te-ai fi uitat la toată filmarea, ai fi înțeles că Izabela era atât de supărată că eu nu am lăsat-o să mănânce mai mult încât a vrut să se răzbune pe mine. A spus lucrul acela din răzbunare, nu pentru că lucrul acela era adevărat. Pentru că așa fac copiii.

Dacă te uitai la toată filmarea respectivă, așa ai fi înțeles. (…) Copilul a avut o frustrare și a zis ‘Lasă că îți arăt eu!’. I-am spus ‘Mă, mami, știi că ai exagerat’, iar ea răspuns ‘Da. Și?’. (…) Uneori intră peste mine în story-uri, comentează, mă contrazice. I-am explicat: ‘Mami, e foarte urât să contrazici o persoană în public, chiar dacă ai dreptate. Nu este OK să faci chestia asta!’. Încet, încet a început să învețe să se abțină, să se controleze în anumite comentarii pe care le face”, a dezvăluit Oana Roman în podcast.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!