Cine este Marius Crăciun, cel care a câștigat „Ferma”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 24 mai 2019, 14:16
Marius Crăciun a ieșit câștigător la finalul emisiunii „Ferma”, difuzată de Pro TV, și a câștigat 50.000 de euro. Marele câștigător are, însă, o poveste de viață impresionantă.

Marius este din Pitești și este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport. El face parte din lotul național olimpic la judo și a ajuns în finala „Ninja Warrior”, difuzată de Pro TV.

Copilăria lui a fost una marcată de probleme financiare, după cum chiar el a povestit în cadrul emisiunii.

Potrivit tânărului, familia sa era atât de săcară încât el și fratele său ieșeau pe rând din casă pentru că nu aveau cu ce să se încalțe.

Tatăl lui Marius Crăciun suferă de Alzheimer, afecțiune care îl împiedică să își recunoască propriul fiu.

În ultima ediție a emisiunii „Ferma”, Marius i-a povestit lui Cătălin Moroșanu, cu care s-a luptat în marea finală, că, pentru a face rost de bani, a fost nevoit să muncească într-o patiserie, unde avea un salariu de 700 lei și bonuri de masă.

Cine este Marius Crăciun, cel care a câștigat „Ferma”

Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu

Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Vreau să folosesc banii câştigaţi pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă. Adevărul este că de cele mai multe ori aş fi făcut ceva pentru mine, dar am făcut mai mult pentru familie. Încă de când am început să câştig bani, toate veniturile mele mergeau către ei. Au fost momente când aveam doar o singură pereche de încălţăminte şi o purtam şi eu, şi fratele meu. Aşteptam să vină el de la liceu, ca să primesc încălţările de la el şi să mă duc şi eu la şcoală”, a povestit el.

Deși a trecut prin multe grutăți, el a preferat să lupte și să nu se plângă.

Am ținut foarte mult toate aceste greutăţi în mine fără să le ştie altcineva pentru că nu îmi place să mă plâng. Am considerat că sunt alţii care au probleme şi mai grave decât mine. Am ajuns să fiu atât de optimist încât m-aş putea arunca de la etaj considerând că înainte cu doi metri de pământ aş putea zbura. Dumnezeu mi-a arătat foarte multe lucruri în viaţă”, a mai declarat Marius Crăciun.

Marius Crăciun, despre relația cu Diana Belbiță

Deși toată lumea se aștepta ca Marius și Diana să înceapă o relație după ieșirea din Fermă, cei doi nu vor să dea detalii despre ei. Diana Belbiță a anunțat că va pleca din țară, pentru o perioadă, deoarece a primit un contract important pentru cariera ei. Cât despre Marius, el a vorbit despre relația cu sportiva astfel: „Iniţial intrasem în Ferma împreună cu Remus Boroiu pentru că ne ştiam de la Ninja Warrior. Pe parcurs Diana s-a apropiat de noi pentru că eram cei mai puţin cunoscuţi, iar cu noi a simţit acea conexiune. După plecarea lui Remus din Ferma nu aveam pe nimeni apropiat, ea la fel, pentru că prietena ei Claudia Pavel plecase. Am rămas practic ai nimănui şi am încercat să ne unim cât mai mult, am început să vorbim mai mult, practic ne aveam unul pe celălalt. Este un lucru mare să ai pe cineva aproape într-o asemenea competiţie, unde fiecare este doar pentru el…  Contează mult să primeşti o îmbrăţişare atunci când te simţi demoralizat sau foarte obosit şi te gândeşti că mai ai un drum foarte lung până în finală. E bine să ai pe cineva care să-ţi spună o vorbă bună, iar Diana a făcut asta de fiecare dată, şi eu pentru ea la fel“.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter