„Cinci ani m-a drogat ca să depind de el!”. Dramele cântăreței Mihaela Mihai

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 16:02

Mihaela Mihai (76 de ani), una dintre cântărețele din generația de aur au muzicii ușoare românești, are o poveste de viață impresionantă.

Artista a lăsat în urmă piese memorabile, șlagăre de neuitat pe care generații întregi le-au fredonat, însă puțină lume cunoaște dramele prin care a trecut de-a lungul vieții.

Mihaela Mihai a fost căsătorită cu nepotul lui Mihail Sadoveanu

Mihaela Mihai s-a căsătorit prima dată la vârsta de 17 ani cu nepotul marelui scriitor Mihail Sadoveanu, Mihai Stihi. Artista spunea în urmă cu câțiva ani că a fost “presată” de părinți să se căsătorească în secret pentru a “nu păta onoarea familiei”.

"Cinci ani m-a drogat ca să depind de el!". Dramele cântăreței Mihaela MihaiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

M-am măritat cu Mihai, care este singurul nepot descendent masculin al lui Mihail Sadoveanu! Sadoveanu a avut numai fete şi mama lui Mihai era una din fetele lui. Părinţii mei au făcut presiuni să ne căsătorim. Plecasem într-o vacanţă, iar el a venit după mine. Părinţii au aflat şi au spus: «E în joc onoarea familiei». Mihai le-a spus: „Oricum o iubesc şi vreau să mă însor cu ea, dar doream să termine liceul. Clasa a XI-a am făcut-o fiind deja măritată în secret” – povestea artista, acum câțiva ani, pentru Jurnalul.ro.

12 ani mai târziu, relația cu nepotul lui Sadveanu a luat sfârșit, iar cântăreața a plecat în Franța. Mihaela Mihai s-a stabilit la Paris în 1975, unde și-a întâlnit cel de-al doilea soț, pe afaceristul Maxime Dufour. Din relația lor a rezultat o fiică, Isabelle-Marie. Căsnicia cu Dufour a durat 10 ani, timp în care artista a trăit un adevărat coșmar din cauza geloziei extreme a afaceristului.

„Insista să facă el cafeaua pentru că mă droga cu ea!”

Îndrăgita artistă a vorbit în trecut despre “violența psihologică monstruoasă” prin care a trecut în cel de-a doilea mariaj. A fost nevoită să îndure crizele de gelozie ale soțului de dragul fetei și a realizat, după mulți ani, că soțul posesiv o “droga”.

Tremura tot timpul de teamă să nu mă piardă, a fost o violență psihologică monstruoasă care a durat ani de zile. Se umplea mai repede paharul dacă nu o aveam deja pe Isabelle. Am suportat pentru ea, când ea a avut 8 ani nu am mai putut… La un moment dat mi-am dat seama și că insista atât să facă el cafeaua dimineața pentru că mă droga cu ea – a dezvăluit Mihaela Mihai.

Citeşte şi: Angela Similea, o poveste de viață tulburătoare. A fost căsătorită de 4 ori, dar l-a iubit pe Florin Piersic

Citeşte şi: Mirabela Dauer, dezvăluiri despre marea ei dragoste: „Din păcate, a murit. Dar ne vom revedea cândva, undeva”

Citeşte şi: Cum s-a lăsat de fumat Corina Chiriac: „Am ieșit din mormânt și…”

Citeşte şi: Piesa pe care Sanda Ladoși nu o va mai cânta niciodată în duet: „Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit”

"Cinci ani m-a drogat ca să depind de el!". Dramele cântăreței Mihaela Mihai

Povestea cu drogul a durat cinci ani, iar în tot acest timp artista era și urmărită de detectivii privați angajați de soț.

Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. Asta mi-a spus medicul la care m-am dus și mi-a făcut toate analizele. Nu este o părere de-a mea. Pur și simplu am tăiat tot și am zis: Eu plec. Patru ani m-a hărțuit cu detectivi privați, cu înregistrările conversațiilor mele telefonice, plătea polițiștii din cartier – a completat ea.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

În cele din urmă, cântăreața a pus punct căsniciei infernale și l-a întâlnit pe cel de-al treilea soț – Dumitru Ciaușu, ambasadorul României la Paris la vremea respectivă. Dar nici a treia căsnicie nu a fdurat foarte mult, iar după divorț, în 2000, artista a decis să revină în România.

Mihaela Mihai și-a dedicat întreaga viață muzicii

Artista a fost pasionată de muzică de la o vârstă fragedă. A studiat vioara în copilărie, iar profesorii de muzică i-au descoperit rapid vocea, cerându-i să se înscrie în cor ca solistă.

"Cinci ani m-a drogat ca să depind de el!". Dramele cântăreței Mihaela Mihai

Mihaela Mihai a absolvit Conservatorul Naţional de Muzică Bucureşti. În perioada studenţiei și-a început colaborarea cu compozitorul Alexandru Mandy, în urma căreia au prins viață şlagăre precum: „Nu stingeţi stelele”, „Pământul”, „Greu se mai fac oamenii oameni”, „Tudore”, „Cântec pentru bradul meu”, „Sub un petic de cer” sau  „Îţi mulţumesc”.

Melodia emblematică a artistei este “De-ai fi tu salcie”. Piesa a fost compusă de Horia Moculescu, iar versurile i-au aparținut lui Puiu Maximilian, soțul Stelei Popescu.

Alte piese celebre ale artistei sunt: ”Cine-aş fi?”, ”Dacă iubeşti fără să speri”, ”Glasul tău”, ”Hei, mare!”, ”Inima de artist”, ”Luciana”, ”Oh, Isabelle”, ”Ora cântecului”, ”Parfumul străzilor” sau ”Primăvară, primăvară”.

Artista a mai avut colaborări de succes cu Flori Bogardo, Gigi Grigoriu și Radu Șerban.

Foto – Facebook / Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!